Bir insan kaybettiğini nasıl anlar, ne zaman anlar? Kaybettiğimizi fark ettiğimizde artık bunun geri dönüşü olur mu?
Kaybettiklerimizin telafisi mümkün müdür?
Kaybettiklerimizin telafisi mümkün müdür?
İlişkilerde kazanan kaybeden taraf yoktur, sadece yaşanır; her iki taraf da bu süreçte kendinden paylaşım yapar, önemli olan budur. Bitse de bitmese de, yola her şekilde devam edilir. Mutluluklar kar hanesine, mutsuzluklar ders hanesine yazılır. En azından ben öyle bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Hayatta kaybedeceğin tek şey kendine olan saygın olabilir.
Onu tekrar geri alabilme hırsından vazgeçtiğinde anlarsın.
Tamamen hayatımda çıktığını görünce ve ona ait bir şeylerle karşılaşınca onunla geçirdiğimiz anları hatırlatan bir şeyler olunca...
Telafisi karşı tarafta seninle aynı şeyleri yaşıyorsa seni özlüyorsa sana ait bir şeyleri görünce içi burkuluyorsa olabilir neden olmasın yeter ki bir taraf ilk adımı atacak cesarete sahip olsun
Hayatınızda/kalbinizde yer eden bir kütlesi/hacmi/ağırlığı yok ise o şeyin/kişinin gitmiştir zaten
Cevap
1Cevap
Yeni ilişkimdeki insan bana geçmişte değerini bilemediğim insanı özletiyorsa o zaman kaybetmişim demektir...
tamamen baglantıyı selamını kestıgı zaman anlarım ve telafıye de ugrasmam cunku bende vazgecerım
Tamamen ondan koptuktan ve unuttuktan sonra onu hatırlatan bir şeyi görünce anlar
Artık yabancıysa hayatından çıkan tamamen kaybetmişsin demektir.
yalnız kaldığında anlar. telafisi içten davranışlara bağlı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar