Hayır, yalanın her türlüsüne karşıyım
Evet, toz pembe yalanlar söylüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır tabi ki de ben her zaman açık sözlüyüm hayatımda yani kim olursa olsun onlara hayır derim. arkadaşım bile olsa. yani tabi k ide arkadaşımın yanında olurum her zaman ona tamamen destek çıkarım ama benden istediği şey benim için mantıklı olması lazım sırf biri benden bir şey istiyorsa diye hayır deyip yalan söylemem bahane bulmam. direk hayır derim zaten. . ayrıca hayır demeyi de herkese tavsiye ediyorum :) Hayır demek, başkalarının beklentilerine veya toplumsal normlara uymak zorunda hissetmekten kurtulmanızı sağlar. Kendinizi özgür hissetme ve kendi yaşamınızı yönlendirme yeteneğinizi güçlendirir. Kendi ihtiyaçlarınızı önemseyerek hayır demek, kişisel iyilik hâlinizi artırır. Kendinize zaman ayırma, dinlenme ve kendinizi geliştirme fırsatı yaratır. Hayır demek, sağlıklı ve dengeli ilişkilerin oluşmasına yardımcı olur. Sadece size değer veren, sınırlarınızı anlayan ve kabul eden insanlarla etkileşimde bulunmanızı sağlar.
Yalani normalde sevmem. Ancak öyle durumlarla insan karşılaşıyor ki karşı taraf ile arayı bozmamak adına zararsız pembe yalanlar söylüyorum. Örnek ; arkadaşım ile bir yere gitmeyi teklif eder gezmek vesaire ama aklımda başka planlarım vardır veya param yoktur. Param yok desem kendi karşılamak ister yerin dibine girerim. Bu yüzden akşama işim var misafirim var vs tatlı pembe yalanlar söyleriz kimse ben hayatımda yalan söylemedim demesin illa ki söylemiştir.
Cevap
13Cevap
Eskiden sırf karşımdaki kişiler kırılmasın diye bunu yapıyordum ama artık böyle bir durumun içinde olmak istemediğim için düşüncelerim neyse o konu hakkında o cevabı veriyorum.
-Beni seviyor musun?
+ Hayır
=Bir araya gelirsek seni çok seveceğim ve senin de popişin kalkacak ve gideceksin.
İşte bu yüzden hayır.
hayır demek benim için çok kolay zaten, yalanı sevmem
Yok genelde hayır diyorum 😃
Ben çok şeffafım yaa, pat diye söylüyorum içimden geçeni
Hayır diyemediğim için değil de ufak beyaz yalanlar söylüyorum evet. Yoksa dediğim dediktir, yapmam dediysem kimse bana o işi zorla yaptıramaz
Hayır söylemem. Zaten söyleyemiyorum karşı taraf direk anlıyor beni.
Hayır demek yalan konuşmaktan daha kolay gerek görmüyorum yalana.
Hiç yaptım mı hatırlamıyorum bile ama hayır demeyi bilirim.
Gerektigi yerde hayır derim
Hala çoğu kişi kırılmasın diye yalan söylüyorum mesela üzgünüm komşum istedi ya da o başka birisinin bana ödünç verdi gibi hala
Daha az veya hiç kırıcı olmamak adına😔
Çok güzel hayır derim
Ne olursa olsun dobraliktan yanayım🙏🍀🦋☕
Hayır yalan söylemeyi sevmem
Evet genelde , bazen..
hayır , direkt hayır diyorum
Evet bazen yalan söylüyorum her insan gibi
bazen
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?