Kişilik & Karakter Zaman en büyük serumdur. Senin zamanını en fazla kim çaldı? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eski yılan sevgilim ÖSS sınavları Ailem Brütüs kılıklı arkadaşlarım Zamanımı zaman çaldı Kalp hırsızları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zaman en büyük serumdur. Senin zamanını en fazla kim çaldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benim zamanımı en çok hayat çaldı.. ve boş insanlar. 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır. Zaman değil, namazdır en güçlü çare. Vaktimi de kimse çalmadı, ben verimliz kullandım 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Eski yılan sevgilim pardon eski öküz sevgili 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Öküz otlaniyordur şimdi 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bk yesin 🤣🤣🤣 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Lağım faresi tatlı olarak tuketsin Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben çaldım kendim 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Kendinizi tutuklatın Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂kendime aşığım olmaz özlerim😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Her hafta ziyarete gidersiniz 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim zamanımı en çok hayat çaldı.. ve boş insanlar.
Hayır. Zaman değil, namazdır en güçlü çare. Vaktimi de kimse çalmadı, ben verimliz kullandım
Eski yılan sevgilim pardon eski öküz sevgili
Öküz otlaniyordur şimdi 🤣
Bk yesin 🤣🤣🤣
Lağım faresi tatlı olarak tuketsin
Ben çaldım kendim
Kendinizi tutuklatın
😂kendime aşığım olmaz özlerim😂
Her hafta ziyarete gidersiniz 🤣
Ailem