Merhaba ve iyi akşamlar.
Her şey üst üste geliyor. "Tamam, kurtuldum, rahatım" demeye kalmadan, bir başkası çıkageliyor. Dayanacak, yaşayacak, sabır edecek gücüm kalmadı. 😒

Her şey aynı anda üzerinize geldiğinde ne yapıyorsunuz?
Merhaba ve iyi akşamlar.
Her şey üst üste geliyor. "Tamam, kurtuldum, rahatım" demeye kalmadan, bir başkası çıkageliyor. Dayanacak, yaşayacak, sabır edecek gücüm kalmadı. 😒

Her şey aynı anda üzerinize geldiğinde ne yapıyorsunuz?
Açıkçası huzurumuzu bozan şey bir insansa onu görmemek için elimden geleni yapardım. Tam kurtulduğumu düşündüğüm anda karşıma çıkıyorsa ve bu beni rahatsız ediyorsa -ki bir insandan rahatsız olacağımı sanmıyorum aksine daha rahat olurdum sonuçta bunalımda olduğum o dönemi atlattım karşıma çıkması veya modumu düşürecek birisinin hayatıma ilk girişi beni üzmez, rahatsız etmez eğer bunun aksini düşünüyorsam ondan kurtulur, arama mesafe koyar, her yerden engeller, bana ulaşmasına engel olurum. Bunu yapmak aklıma gelir büyük ihtimalle.
her şey aynı anda üzerime gelirken kendimi toplumdan soyutlayıp sorunlarımla baş etmeye çalışıyorum. Kendimi depresifliğe sürükleyecek zamanları çoktan aştım hiçbir neden ya da bir insan yüzünden kendi huzurumu bozamam huzuru bozulacak bir şey varsa bu karşımdaki insan olurdu.
Teşekkür ederim.
Kendimi meşgul ederim, işe güce yoğunlaşırım. Aksi halde kafamda sorunlarla boğuşmak durumunda kalırım.
Cevap
1Cevap
Bir şey yapmıyorum zaten öyle oluyor bugunu buldum hayatın hiç bir şeyi takmamak. takmadığımız zaman ne kadar kötü olabilir ki diyoruz
Sessizce ağlıyorum ve ilahilere koşuyorum. O da etki etmezse abdest alıp secdeye kapanıyorum..
Ağlayabilirsem ağlarım, gezerim saatlerce yürürüm. Tam geçmese de biraz bastırıyor o duyguları
Kabuğuma çekilip kendi halimde takılıyorum.
Hmm iyi geliyorsa güzel.
Genelde uyuyorum ahhahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar