"Bazen bende de terk edip gidebilsem diyorum.. İçimde bir İstanbul var, ondan vazgeçemiyorum.."
Manga..🖤

"Bazen bende de terk edip gidebilsem diyorum.. İçimde bir İstanbul var, ondan vazgeçemiyorum.."
Manga..🖤
Benim hayatım her zaman için duvarlardan ibaret zaten beni seven bana değer veren insan için o duvarın hiç bir önemi olmaz mesela seven insan o duvarı gerekirse tırmanarak açar ya da kendisi köprü inşa eder. ama umursamayan ya da kötü olanlar ise o duvarı geçemezler takılırlar birde sevdiğim bazı sözler şunlar...
"Kendini güvende hissetmek için duvarlar örmek yerine, içindeki gücü bulup duvarları yık."
"Duvarlar, cesaretli insanların aşar, korkakların arkasına saklanır."
"Duvarlar, cesur insanlar tarafından aşılan sınırlardır."
"Duvarlar, içindeki potansiyeli keşfetmeyenlerin önünde duran engellerdir."
"Duvarlar, hayalleri ve hedefleri engelleyen sınırlardır; kır, özgürleş ve ileriye adım at."
"Gerçek güç, duvarlar örmek değil, onları yıkmaktır."
"Duvarlar, sadece kendini korumak için örülür, büyümek ve ilerlemek için yıkılmalıdır."
"Ya duvarları yıkar ya da seni duvarlara hapsederler, seçim senin.
"Gerçek cesaret, duvarları aşma gücüdür.
"Duvarları yıkmak, içindeki potansiyeli serbest bırakmanın ilk adımıdır.
Duvar 😂😂
Duvarlardan ibaret
Cevap
6Cevap
Benim hayatım engebeli yollardan ibaret oldu hayatım boyunca ama şikayet etmiyorum. Böyle biri olmamı olanlara borçluyum.. Keyifli geceler.
ben o duvarlara çarpa çarpa yosun tuttum be 😀 neysem kimine duvarlar ördüm kimine köprüler kurdum hayatımda..
Her ikisi de var ama duvarlar zaten var ve köprüleri biz yapıyoruz o yüzden duvarları görmek daha kolay.
Duvarların arasında yaşayıp köprüler inşa ediyorum diyelim
Köprülerle duvarlar dengede
Benim hayatımda duvar var hep..
Hayat zaten bir han gelin geçer , gider.
Duvarlardan. Köprüler yok denecek kadar az.
Hayat hepsinin birleşiminden oluşuyor
dağlardan ovalardan
Duvarlarım daha çok
Yollardan ibaret
Duvarlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?