bu söze katılıyor musunuz?

Zaman insanları değiştirebilir
Hayır belli yaştan sonra insanlar değişmez
bazı insanlar armuttur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu söze katılıyor musunuz?

Katılmıyorum, her insan farklı meziyetlerle yaratılmış farklı maharetlerle donatılmıştır.. söylenen söz kime göre neye göre? 7 yaşında ki bir çocuk babasını kaybettiğinde de olgunlaşabilir, 70 yaşında ki bir adam dünyaya sahip olsa herşeyini kaybetse bile gram olgunluğa sahip değildir.
Bu durum değişebilir vesselam...
Zaman beni çok olgunlaştırdı ama bazı insanlar maalesef değişime kapalıdır Zaman geçtikçe, yaşanan deneyimler artar. Bu deneyimler, kişinin yaşamla ilgili daha derin bir anlayışa, öngörüye ve bilgeliğe sahip olmasını sağlar. Deneyimler, hatalardan ders çıkarmayı, daha iyi kararlar verme becerisini geliştirmeyi ve hayatla ilgili daha sağlıklı perspektifler geliştirmeyi mümkün kılar. Zaman içinde, hayatta başarısızlık, kayıp, hayal kırıklığı gibi olumsuz deneyimlerle karşılaşma olasılığı yüksektir. Bu deneyimler, kişinin dayanıklılığını artırabilir, empati yeteneğini geliştirebilir ve zorluklarla başa çıkma becerilerini güçlendirebilir. Kişi, zamanla daha olgun bir bakış açısına sahip olabilir ve sorunları daha etkili bir şekilde çözebilir.
Sensin armut 😄 E ben kendimi olgunlaştı sanıyordum ya
Armut sevmezdim zaten mesajı aldım
Açamam beyefendi herkes kitap okusun herkes aldın bananeğğğğ
Cevap
3Cevap
Kişiden kişiye değişken etkendir hayatın ne getirdiği götürdüğü seni nasıl etkilediği ile ilgili kimisi iflah olmaz değişmez ders çıkartmaz asla hep aynı kalır ve tüketir boşuna yaşar yani bazıları daha düzgün ve olgun olabilir zamanla bazılarıda zamanla daha da kötüye gider senin kendinde biter zaman hikaye ne anlamda değişeceğin veya değişemeyeceğin seninle secimlerinle ilgili mesela bu ülkenin çoğu insanı 1. kategoriye ait
Hayır katılmıyorum zaman insanı olgunlaştırır büyütür değiştirir.
Bi yaşa kadar değişebilir insanlar..
Bazı insanlar armuttur ne ya😄
Bazıları hâlâ bıraktığın gibi durur.. zaman değil yaşadıkların olgunlaştirir..
Doğru 👍🏼
İnsanı yaşadığı şeyler olgunlaştırır.
Klasik olacak ama zaman değil yaşanılanlar değiştirir, olgunlaştırır insanı.
Abim kitabın yine orta yerinden konuşmuş 👑
İnsan dünyanın meyvesi değildir.
Zaman insanları değiştirebilir.
Cook hakli ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?