Selam ♾️ Sevdiğiniz bir kişinin sizi bir süre sonra unutması mı, yoksa zaten başından beri hiç sevmemiş olması mı sizi daha çok üzer. aşk anlamın da da olabilir değer verdiğiniz biri anlamında da olabilir.

Selam ♾️ Sevdiğiniz bir kişinin sizi bir süre sonra unutması mı, yoksa zaten başından beri hiç sevmemiş olması mı sizi daha çok üzer. aşk anlamın da da olabilir değer verdiğiniz biri anlamında da olabilir.

Hepsi insanda etki yaratabilir ama sürekli değil bence. İnsanın önüne bakması gerekiyor. Kimsenin kimseyi tamamen unutması zaten bence söz konusu olamaz. Keyifli akşamlar..
Keyifli akşamlar..💫🥂
💫🙃
Unutulmanin sebebi burada belirleyici bence , neden unutulurum kişi bana eskisi kadar değer vermiyorsa , artık yerimi doldurmussa unutulurum. Hiç sevilmemek 🥴bak şimdi aklım karıştı 😄ama şöyle düşünüyorum eğer karşımdaki kisi benim hala onemsedigim biriyse unutulmak beni çok incitir. Hic sevilmemek daha az incitici bence. Kafa yapımız uyusmuyodur , kültür farkı baya fazladır. bunu düşünüp sevesi varsa bile sevmeyen insanlar var o da ayrı bi saçmalık da. Bı şekilde kabullenilebilir bence.
Unutulmak daha kötü bence.
Rica ederim ✨
Sevilmemiş olmak asla sevilmeyecek anlamına gelmez bence. Unutulmak çok zor gelir bana şahsen. Unutulmak, geçmişte insanların size değer verdiği, sizi hatırladığı ve sizin için önemli olduğunuz anlamına gelirken, unutulduğunuzda bu bağlantıların kopması, değersiz hissetmenize ve yalnızlık duygularına yol açabilir.
Eyv abi rica ederim
Cevap
6Cevap
Bence "sanmak" daha kötü.
Sevildiğini sanarsın, önemsediğini sanarsın, değer verdiğini sanarsın..
Ve sonra bir bakarsın sadece sandığınla kalırsın. İşte en çok insanın canını bu yakar..
Teşekkürler abla 🍂😊
Seviyormuş gibi yapıp kandırıyosa üzülürüm tabi ama diğer türlü pek üzülmem. Beni hiç sevmediğini bildiğim birisiyle vakit kaybetmem.
Şarkı için teşekkürler
Rica ederim ne demek
İkisi de birbirinden beter olan bir duygu olabilir.. Ama hayatımda olmayan birini çok da takmam..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Bilmiyorum şu an yaşadığım şey de kötü ne hissettiğini bilmiyorum ve karşımdaki kişi çok iyi bu bana iğrenç biri gibi hissettiriyor ve o çok iyi olduğu için sanki ona üzülüp ayrılamıyormuşum gibi hissediyorum ve ağlıyorum
Unutulmak daha acı verir sanırım. Hiç sevilmemiş olmak, eğer sevildiğini zannedip bu gerçekle yüzleşmek olarak bakarsak ciddi üzücü bir durum. Ama ilişki yaşayıp bir çok anısı olan bir çift olarak unutulmak daha yıkıma uğratır.
İkiside bir birinden kötü..
Düşünsenize unutuluyorsunuz ne kadar da berbat bir his..
Hiç sevilmemek olmak bu işte çok ağır bir şey..
Böyle durumlar yaşamıştım. Çok ağır bir şey, insanın canı çok yanıyor..
Hiç sevilmemiş olmak☹
💔
Hiç sevilmemis olmak nasıl eziyet bilmiyorsun. Insanin canını çok yakan bir durum
Bende hiç sevilmedim oldukça kötü bir duygu abla
Sevdiğin biri tarafından li. benim öyleydi çünkü
Bence hiç sevilmemiş olmak daha kötüdür, kişiye kendini değersiz/önemsiz ve yalnız hissettirir. Ayrıca kişinin kendine olan güvenini de sarsabilir..💔
İnsanız bir yerde birşeyleri unutmak ve devam etmek zorundayız unutmak değil de seviyormuş gibi yapıp zerre sevmiyor olduğunu bilmek en çok o can yakar...
basından beri sevmiş gibi yapması beni daha çok üzer unutması üzmez böyle insanları hiç sevmiyorum madem sevmiyorsun neden sevmiş gibi yapıyorsun bunları boğmak lazım
Beni de unutuyorsa yazıklar olsun ona... ikisi de kötü sevilmediğimi zatenn biliyoruz da oteki de kötü
Hiç sevilmemiş olmak daha kötü. Herkes bir gün unutulur, bu normal ama baştan beri hiç sevilmemiş, kandırılmış olmak daha üzücü.
Hiç sevilmemiş olmak her zaman daha kötüdür.
Unutması normal bir süreç.. hiç sevmemiş olması daha fazla üzer..
İkisi de kötü aslında. Hiç sevilmemiş olmak daha acı verici
İkisi de daha kötü unutulmak sevilmemiş olmak yani bunları ben hâlâ yaşıyorum
İkiside umrumda degil.. adamı hayatımdan silmisim.. duygusu çokta biyerimde yaniii
Kesinlikle sevilmemek. Bi de seni sevdiğini düşündüğün biri aslında hiç sevmediyse çok daha kötü.
Unutulmak daha kötü seni deli gibi seven adamın ya da kızın gözünde artık sevilmediğini görduğünde dünya yıkılsa da bitti her şey diyorsun
Hiç sevilmemiş olmak. İnsan birisini çok sevse bile ayrılınca unutuyor zaten, kimse kimseyi ayrıldıktan sonra bile yıllarca sevmeye devam etmez (eğer ilişki kendi hatasından dolayı bitmediyse).
Hiç sevilmemiş olmak herkes unutulur zaten birgün
Her ikiside kötü bence
Sevmediği halde seviyor gibi yapması üzer
unutulmak kesinlikle
Sevilmemiş olmak.
Sevilmeyi tatmayan icin sevilmemek diyorum..
unutulmak
unutulmak
Unutulmak
Her ikisidee
Hiç sevilmemiş olmak
Unutulmak😪
Sevilmemek kötü..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?