Dksjsj
Size işkence gibi gelen neler var?
Dksjsj
Neleri kendinize eziyet olarak görüyorsunuz?

Bana işkence gibi gelen şeyler genelde yaşamak oluyor hayat o kadar yoruyor ki beni zaten bu fiziksel değil de daha çok ruhsal şeyler mesela içimde biriken duygular ya da içimden atamadığım dışa vuramadığım duygular oluyor. zaman zaman da bunlar çok ağır geliyor bana. zor geliyor bir de normal günlük yaşamdan örnek verirsem erken kalkmak diyebilirim ya da mesela her zaman düşünceli olmak insanlara iyi davranmak çünkü bazıları kötü oluyor..
Anne babanın bugüne kadar şunu yapmak zorundasın, bizim dediğimizi yapmak zorundasın yoksa ölmeye mahkumdur kafasında ilerlemesi. Bana sevdirmek yerine hep bir şeyi yapmak zorunda olarak gösterdiler. Evet belkide zorundaydım ama bunu bana zorunluluk yerine sevdirmeleri çok hoş olurdu. Ailemin bana bu zorunluluğu yaşatması işkence gibi geliyor
Birilerini aramak bir konuyu halletmek sorun halletmek istememe sorunu var ben de. Diyorum öyle kalsın. Biri kırıldı mı kalsın öyle. Hoşuma gitmeyen bir şey mi var gitmesin düzelmesin o kalsın öyle vs vs
Çalışmak zorunda olmak ama insanca çalışmaktan bahsetmiyorum, maraba, köle gibi çalışmaktan bahsediyorum. İşletme sahibinin bizi demirbaşı gibi görmesinden nefret ediyorum. ...
Cevap
41Cevap
Sabahın köründe kalkıp işe gitmek tam bir köle sistemi
Yani sanırım sabah erken kalkmak herkes gibi. Keyifli geceler..
İnsanlar genel olarak.
Bu dönemde sıcak havalarda gerçekten de bir yerden bir yere gitmek tam bir zulüm gibi geliyor bana
Akılsız, bakımsız işe yaramaz ve beceriksiz bi insanı düzeltmeye çalışmak...
İş hayatında sevmediğim insanlara katlanmak zorunda kalmak. Sosyal hayatta da karşılaşmak istemediğim çok insan var. Ama işte hayat. Bu durumlar bana işkence gibi geliyor.
Sevgilimin yakın kız arkadaşı olması kızı tanıyorum ama içimde kötü bir his var çünkü sevgilimin eski sevgilileri bu kizi sevmiyormus ve sevgilim bunu hiç sorgulamiyor ayrica kiz sevgilimin telefonundan fotoğraf çekiniyor galerisi full o kız dolu birde önceki fotolarinda cok yakinlar ben bundan rahatsızlık duyuyorum ve bunu soyleyemiyorum eski sevgilileri gibi olmak istemiyorum bunu ona nasıl söyleyebilirim soylemezsem içim içimi kemiricek
Evde oturmak bana kendimi çok kötü hissettiriyor ya günler uzadığı zaman geçmiyor kendimi aşırı işe yaramaz hissediyorum iş arıyorum ama iş bulmak için zannettim kadar kolay değil.
İnsanlara tahammül etmek zorunda kalmak. Neden bütün o* çocukları beni bulur anlamıyorum. Keşke okyanusun ortasında ki bir adada tek başıma yaşayıp gitsem 😤
bana eziyet olan şeyler onlar değil insanların acımasız tutumları nankörlükleri yapılanlara saygısızlıkları
Elde bulaşık yıkamak, ütü yapmak, sıcak havada uyumaya çalışmak, sinek ısırıkları, rimelin göze kaçması ve batması
Cidden her b o k u bildiğini sanan ama aslında bir b o k tan haberi olmayan birine bişeyi anlatmaya çalışmak
Beni rahatsız eden, uygun olmadığım yerde durma zorunluluğu, bunu en aza indirmeye çalışıyorum
Yazlık yörelerdeki tatilcilerin şımarık tavırları. Param var diye kasilmalari. Kafeterya vb. yerlerin fiyatlarının aşırı pahalı olması. Savunmaları hemen " Biz nekadar kira ödüyoruz haberiniz var mı ."
Düşüncesiz insanlarla muhattap olmak. Cahil insanların çevrende olması. Seni anlayan tek bir kisinin dahi olmaması. Kalabalıklar içinde yanlız hissetmek
Aşırı düşünme bağımlısıyım yani çok büyük yük oluyor bana
Sıcağı güneşi sevmiyorum. Sıcak havalarda dışarısı eziyet
İş yerine gelen müşterilerin boş sohbetleri diyebilirim.
Aceleci bir kişilik oldugum için beklemek bana işkence gibi geliyor.
Kendimi ait hissetmediğim bedende hapis bir şekilde yaşamak.
Bana özenen insanlarin özgünlükten bahsettiğini dinlemek
Erken uyanmak. Gün benim için kesinlikle öğlen başlamalı.
Yolculuk yapıyorsun mesela yanına çene isali biri oturursa o yol bitmez.
burada zaman zaman laf anlamayanlara anlatmak gibi canım yapıyorum
yaz sıcağı, insanlarla zorunlu bir şekilde aynı ortamda saatlerce kalmak gibi gibi insan sevmiyorum belki ondan da olabilir.
Cahil insanlar, bazı akrabalarım, sakız çiğneme, çekirdek sesi, kendimle yalnız kalamamak, Babamın olmayışı.
Sevilmeyen akrabaları ziyaret, aman ayıp olur aman olmaz diye diye zorla gittiğim misafirlikler.
Haklı odlugum bi konuyu anlatmaya çalışmak ama hep haksız sayılmak
Başkalarına ayıp olur yapmayayım dediğin her şeyin sana yapilmasi
Istemedigin çok çekindigin bir yerde bulunma zorunlulugu
Yaşamak başlı başına bir eziyet zaten
İstemediğim yerde olmakkk iskenceden beterr
O saçma işyerine gitmek
sabah erken uyanmak, çocuk sesi..
Akrabalarımın atanamamama laf etmesi
sabahin köründe uyanmak :/
Gürültü
Boş ve çok konuşan insanlar
Tatilde akrabalara katlanmak özellikle anne tarafı ayrı bir kanser nedeni