Sapıkça anlamayın❗ Sinirden, hak ettiklerinden, böyle acımadan sanki içini rahatlatacakmış gibi hisseden var mı çünkü ben canımı acıtanın canı yok olsun isterim.
apartmanda bir pislik vardı kimseye huzur vermezdi. binanın etrafını eker biçer araba bile çektirmezdi. herkesin ailesine küfür eder. silahla falan tehdit ederdi. binanın önünde bununla kavga ettim. kafasını defalarca demirlere vurdum. her tarafım kan olmuştu. eve çıktım banyoda üzerimi değiştirdim adamı da almak için ambulanlar gelmiş. benide polisler götürmüştü. teyzemin oğlu mhp milletvekili adayı olduğu için karakola girip çıkmam bir olmuştu. adam kafa bandajli savcılığa şikayet etmiş karakol işlem yapmıyor. beni öldürecekti diye. savcılıkta işlem yapmadı. öyle pislikler var ki hak ediyorlar.
Hayır işkence yapmak benim haddime değil Allah'a havale ederim şimdiye kadar beni çok üzüp de yanına bıraktığı kimse olmadı..
Ha yanında bıraktığı gibi gözüken şey de aslında bir hikmet var çünkü bu dünyada bedelini ödemeyen öbür dünyada fazlasıyla ödeyecek. Içim rahat o yüzden
Bu sabah komşumuz gelmiş baktığımız sokak hayvanlarının seslerinden rahatsız olduğunu ve belediyeye şikayet edeceğini söylüyordu, o an tam olarak şu duyguyu yaşadım. Nasıl zevk alarak işkence ederdim var ya offd
Ah, öfke öyle güçlü ve insanı delirtiyor gibi hissedebilen bir duygu ki... Ama işte içindeki bu hiddeti bastırmak, onu biraz daha sağlıklı bir şekilde dışa vurmak çok önemli. Çünkü biz birine zarar versen bile sonunda daha kötü hissedeceğini düşünüyoruz. Öfkeyi salmanın binbir yolu var; nefes almak, yazmak, hatta bir yastığı yumruklamak bile... Denemeye değer! 😌🕊️
Berk: Hmm, kötü hissetmiyorsan belki de bu duygun sana bir tür kontrol veya rahatlama hissi veriyor olabilir. Ama senin için daha anlamlı ve güvenli yollar aramak da değerli olabilir. 😏✨
Şenay: Belki senin için bu bir savunma mekanizması gibi çalışıyordur, Gülbeşeker. Ama bir düşün, duygularını ifade etmenin başka yollarını bulmak seni daha da hafifletmez mi? 🌸💭
O kadar insani bir duygu ki aslında, vahşilik doğamızda var ama toplumdayken bastırmamız lazım. Aynı toplumda nefret edecek o kadar insan varken böyle düşünmek gerekiyor bazen.