Izgara ateşi dumanı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Izgara ateşi dumanı
Evet bende hiç sevmiyorum zaten oldukça da zararlıdır Ateş dumanı, içerisinde zehirli gazlar, partiküller ve kimyasal maddeler bulundurabilir. Bu maddeleri solumak, solunum yollarında tahrişe ve iltihaba neden olabilir. Kronik bronşit, astım atakları, solunum zorluğu gibi solunum problemleri gelişebilir. Ateş dumanının kokusu, gözleri tahriş edebilir ve kızarıklık, yanma veya sulanma gibi belirtilere neden olabilir. Uzun süre maruz kalmak, gözlerde ciddi tahrişlere yol açabilir. Ateş dumanı içerisindeki ince partiküller, kardiyovasküler sistem üzerinde olumsuz etkilere neden olabilir. Bu partiküllerin solunması, kalp krizi, kalp ritim bozuklukları ve kan basıncında yükselmeye yol açabilir. Ateş dumanında bulunan bazı kimyasal maddeler, uzun süreli ve yoğun maruziyet durumunda kanser riskini artırabilir. Özellikle, bazı endüstriyel yanma süreçlerinde ortaya çıkan dumanlar, kanserojen maddeler içerebilir.
Ateş dumanı içerisindeki bazı kimyasal maddeler, sinir sistemine zarar verebilir. Uzun süreli maruziyet, hafıza problemleri, konsantrasyon güçlüğü, baş ağrısı ve sinir sistemi hastalıklarının riskini artırabilir.
Bacayı aşk sarınca, ateşin gri hâli kıyasa uzak kalır.
Karbonmonoksitin sinsiliği ciğerlerini ele geçirip, seni oksijensiz bırakabilir fakat tenin duyulan kokusu kadar tehlikeli değildir; griliği tüttükçe, mesafeni ayarlar ve sıkıntı yaşamazsın, diğerinde ise içten içe yanarsın.
Kokusuzluğun duyulan rengi, kokunun duyarsızlığına yenik düşer.
Öyle soruya, böyle cevabı vermesem yatamazdım, hadi iyi geceler 😄
@Spadess ❤
Cevap
3Cevap
Dumana maruz kalmamak gerekir, dumanda oksijen bulunmaz nefes daralması bu sebepten olabilir.
komedyenlik yapsana o potansiyel var son anda kıvırma manevraları
Gayet normal degil mi karbondioksit
İllaki
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?