Diğer Tuvalette içilen sigaranın kokusu geçer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Banyoda sigara içsem kokusunu anlarlar mi kaç dkda geçer? Balkona cikamiyorum gozukuyo diye. Anlarlar mi sizce Güncellemeler+1 yıl Küçük bi penceresi var tuvaletin, bina bosluguna bakıyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar denedim siz denemeyin 1 saat kokusu cikmiyo Tuvalette içilen sigaranın kokusu geçer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl evde eğer içmeyen varsa , cok rahat alır kokuyu. Ben şahsen içmiyorum, içen olursa anlıyorum direk 2 6 Yorumla Beyefendiori +1 yıl sakalımız bıyıgımız var boşuna mı konuşuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta yakalanmadim 😂 ama denemem dahaTecrübe oldu Yorumla Beyefendiori +1 yıl keşke yakalansaydın görürdük o zaman lsdfsf Yorumla Soran +1 yıl sadece azar işitirdim bişey olmazdı ndwkmxwk Yorumla Beyefendiori +1 yıl jksdfksf o zaman git başka yerde iç çarpılcan tuvalette, ağzın yüzün dağılacak Yorumla Soran +1 yıl Töbest 😃 artık balkonda devam Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 489 cevap paylaştı. Anlaşılır yüzde doksan. Ayrıca nasıl ye bu riski alıyorsun ki senden sonra biri tuvalette girmek isterse ne diyeceksin? Bir saat tut falann nshsjsj 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ev dublex genelde üst kata girmiyolar ama yinede kokusu aşağıya gelir mi veya banyoda uzun süre kalır mı Yorumla Nüklofizo +1 yıl Kalır büyük ihtimalle ama aşağı aşağı gidicegini sanmıyorum kokunun Yorumla Soran +1 yıl İçtim aşağı gitmedi ama 1 saat kaldı kokusu bidaha denemem Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sigara içmeyen bir insan herturlu anlar çok rahatlıkla 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Parfümle falan gecmez mi ya Yorumla Şanzumancııı +1 yıl Geçer oda parfümleri var onlardan sık varsa eğer kalıcı bir kokusu var Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Anlasilir tabiki. Kapi kapali olunca kolay kolay gecmez kokusu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Parfüm sıksam veya duş alsam? Yorumla ashleyww +1 yıl Geçmez kapıyı açıp yarım saat açık bırakman lazım. Bende tuvalette içince geçmiyordu. Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Tuvalete bundan tak 1 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Büyük ihtimalle sorununu çözecektir Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Tuvaletini yaptığında bomba attığını sanacakları için sigarayı kimse fark etmez. 1 0 Yorumla
BağBenimBelletirim Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Sen çıkar zannedersin lakin asla saatlerce arındıramazsın o kokuyu sigara içmeyen biri kesinlikle anlar böyle bir hata yapma tecrübeyle sabit 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Duş alsam veya parfümle geçmez mi Yorumla BağBenimBelletirim +1 yıl Bak sana asla dedim ASLA ben bu hatayı yaptım sanırım 13 14 yaşlarındaydım kokusu 2 gün sonra bile hissediliyordu öyle kolay kolay çıkmaz duşta alsan af edersin fayansa da sıcsan o kokuyu içmeyen birisi alır Yorumla Soran +1 yıl 😂 anladım tamam icmiycem orada Yorumla BağBenimBelletirim +1 yıl kendine iyilik etmiş olursun bol şans :D Yorumla Soran +1 yıl Denedim 1 saat kokusu kaldı ama yakalanmadim 😂 yinede denemem daha Yorumla BağBenimBelletirim +1 yıl Come oooonnnn çılgınnn şeyy 😄😄 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Balkonda iç kapıyı kapat daha iyi. Odaya hafif koku geliyor hemen açınca camları gidiyor zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Banyoda denedim koku 1 saat kaldı Balkonda içmek en iyisi Yorumla hayırmışermi0 +1 yıl Ya birde tuvalette insan boğulur 🥲 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir gün geçse bile anlarım ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öff :/ Yorumla kırgınsevgili +1 yıl Sen içtiğin için anlamıyorsun Yorumla
KayseridenBey Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kolay geçmez... Koku giderici sıkmak lazım. Ama fayda eder mi, ne kadar sürede yok olur bilemem. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bişey sıkmadım 1 saatte geçti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ablanlarsa görürsün kulaklarını keserler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon ab Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaklarını çekerler bak sonra Yorumla
SunLight541 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hemenngecmez havalandirma varsa 15-20 dk ya anca 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 saat kaldı kokusu Yorumla SunLight541 +1 yıl Demekkk havasiz biyer Yorumla Soran +1 yıl Küçük pencere var oda bina bosluguna bakiyorAçık bi yer olsa giderdide daha denemem zaten Yorumla SunLight541 +1 yıl Gecmez denneme Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kötü kokar yav 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 saatte geçti ya denedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yenimi basladin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 14 yaşımdan beri ara ara içiyorum mesela ayda 1 falan Bağımlı değilim Sadece bi defasında bi günde 1 paket bitirdim ondan sonrasında çok nadir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
evde eğer içmeyen varsa , cok rahat alır kokuyu. Ben şahsen içmiyorum, içen olursa anlıyorum direk
sakalımız bıyıgımız var boşuna mı konuşuyoruz
Sonuçta yakalanmadim 😂 ama denemem daha
Tecrübe oldu
keşke yakalansaydın görürdük o zaman lsdfsf
sadece azar işitirdim bişey olmazdı ndwkmxwk
jksdfksf o zaman git başka yerde iç çarpılcan tuvalette, ağzın yüzün dağılacak
Töbest 😃 artık balkonda devam
Anlaşılır yüzde doksan. Ayrıca nasıl ye bu riski alıyorsun ki senden sonra biri tuvalette girmek isterse ne diyeceksin? Bir saat tut falann nshsjsj
Ev dublex genelde üst kata girmiyolar ama yinede kokusu aşağıya gelir mi veya banyoda uzun süre kalır mı
Kalır büyük ihtimalle ama aşağı aşağı gidicegini sanmıyorum kokunun
İçtim aşağı gitmedi ama 1 saat kaldı kokusu bidaha denemem
Sigara içmeyen bir insan herturlu anlar çok rahatlıkla
Parfümle falan gecmez mi ya
Geçer oda parfümleri var onlardan sık varsa eğer kalıcı bir kokusu var
Anlasilir tabiki. Kapi kapali olunca kolay kolay gecmez kokusu.
Parfüm sıksam veya duş alsam?
Geçmez kapıyı açıp yarım saat açık bırakman lazım. Bende tuvalette içince geçmiyordu.
Tuvalete bundan tak
Büyük ihtimalle sorununu çözecektir
Tuvaletini yaptığında bomba attığını sanacakları için sigarayı kimse fark etmez.
Sen çıkar zannedersin lakin asla saatlerce arındıramazsın o kokuyu sigara içmeyen biri kesinlikle anlar böyle bir hata yapma tecrübeyle sabit
Duş alsam veya parfümle geçmez mi
Bak sana asla dedim ASLA ben bu hatayı yaptım sanırım 13 14 yaşlarındaydım kokusu 2 gün sonra bile hissediliyordu öyle kolay kolay çıkmaz duşta alsan af edersin fayansa da sıcsan o kokuyu içmeyen birisi alır
😂 anladım tamam icmiycem orada
kendine iyilik etmiş olursun bol şans :D
Denedim 1 saat kokusu kaldı ama yakalanmadim 😂 yinede denemem daha
Come oooonnnn çılgınnn şeyy 😄😄
Balkonda iç kapıyı kapat daha iyi. Odaya hafif koku geliyor hemen açınca camları gidiyor zaten
Banyoda denedim koku 1 saat kaldı
Balkonda içmek en iyisi
Ya birde tuvalette insan boğulur 🥲
Bir gün geçse bile anlarım ben
Öff :/
Sen içtiğin için anlamıyorsun
Kolay geçmez... Koku giderici sıkmak lazım. Ama fayda eder mi, ne kadar sürede yok olur bilemem.
Bişey sıkmadım 1 saatte geçti
Balkon kapalı yer anlasılır
Ablanlarsa görürsün kulaklarını keserler
Ne diyon ab
Kulaklarını çekerler bak sonra
Hemenngecmez havalandirma varsa 15-20 dk ya anca
1 saat kaldı kokusu
Demekkk havasiz biyer
Küçük pencere var oda bina bosluguna bakiyor
Açık bi yer olsa giderdide daha denemem zaten
Gecmez denneme
Kötü kokar yav