üniversite çıkışı otobüs kalabalık oluyor sıkış pıkış , otobüste bi kız var olay bu kızla ilgili.
otobüs hareket etmeye başlıyınca kızın kafası benim göğsüme çarptı ve gülümsedi bende kötü hissetmesin diye utanmasın vesaire gülümsedim bu kız başladı arkadaşıyla yol boyu gülmeye bide bana bakarak gülüyolar ikiside yol boyunca ben bi kaç kez kontrol amaçlı baktım banamı gülüyolar diye olayı anlamak için daha da hiç bakmadım en son inerken bidaha baktım hala sırıtıyolar o an sinirlendim ve otobusten sonra metroya gıden yolda aynı durakta ındık sans eserı ben kızı durdurup yanında arkadasıda var
ben-pardon dedim neye gülüyosunuz
kız-pardon anlamadım
ben-gülmenizden çok rahatsız oldum bana bakıp güldünüz yol boyunca
kız-gülemezmiyim , sizemi sorcam gülerken
ben-sorun gülmenizde değil tanımadığınız birisine bakıp yol boyunca gülmenizde , sizden rahatsız olduğumu söylemek istedim
dedim ve daha cevap vermeden uzaklaştım tartışmak istemedim sadece kendimi rahatlatmaktı amacım
orada bi erkek olsaydı baya itişmeli tartışmaya götürürdüm kadın olduğu için uzatmadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gülmeyi abartmasa flörtleşmek için işaret yollamış diyeceğim ama bu tepkilere bakınca çocuktur diyorum. Sende çok takılma dostum böyle şeylere
Ne diyon dayı ya
Senin gülmen hataydı
Bı nevi flörtlesmek istemiş