Ne düşünüyorsunuz?
Fiziksel görünümü
Zekası/entelektüel oması
Sosyal statüsü/sosyal olarak aktif olması
Ahlaklı/erdemli olması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne düşünüyorsunuz?
Sonuncusu olmayınca diğerleri pek bir işe yaramıyor. En azından benim için öyle. Sosyal statüsünü, görünümünü s.. diyesim geliyor adam olamayınca.
Katılıyorum, o olmayınca diğer özellikler kötüye kullanılıyor.
Aslında hepsi olmalı ayrı ayrı olunca eksik kalıyor 🙂insan olması en önemli kriter olduğunu düşünüyorum çekici gelmesi için hayatında en değerli insan olmalıyım ben statü olarak zaten her istediğime sahibim
İlk olarak dış görünüşü etkiler. Zaman geçtikten sonra zekasıyla ya bu çekici çoğalır ya da tamamen kaybolur..
Kaç yaşındasın sen
Hiç. Merak ettim tanışırız
@Mehmet07_ teşekkür ederim 🍂
Kimse kendini kandırmasın her şey fiziksel görüntüyle başlıyor
Teşekkür ederim
Cevap
14Cevap
Zeka, karakter, ahlak, duruş, edep, özgüven, diksiyon... Say say bitmez. 🙄
Bunlar samimi değil bence
Serserilik desen daha samimi olurdu 😂
🙄🙄
Şaka yaptım affedersin … bu konuda dolmuşum 😬 rahatsız olma lütfen
Zekasıdır tabi ki de
rspu cocu olmasi dinsiz ve narsist olmasi hic uzulmemesi aglamamasi insani duygu ve degerlerini kaybetmis olmasi robotlasmasi kaddar zalim olmasi beni zksen asla oyle biri olamam ayrica bunu bi basari olarak goruyorum buyuk bir yetenek ulasilmasi guc bir meziyet herkesin annesi rsaou degil
Bu dunyada rspunun yavrusu olmak cok ustun nadide bir konumdur
Zeka seçeneğini seçsem de gözüm ahlak ve erdemde kaldı, ikiside aynı derece çekicilik katıyor benim gözümde
İnnsana ilk bakıştaki önyargılarımız sonucunda hareket edip çekici veya değil diyorsak, elbette fiziki görünümü, kılık kiyafetidir
Cok zekalı iyi değil kızlar boşuna zekasi demeyin ömrünüzü yer sonra haberiniz olsun
İnce düşünmesin herşeyi dert etmesin yeter
Şöyle bir sıralama yapabiliriz: ahlakı>zekası>işlerle alakalı becerisi>sosyal ilişkileri iletişim becerisi>fiziki
Samimi değil sıralama
Kızma😂
Pazardan elma alırken bile dışına bakıyoz dışını görüp beğenmeden içini nasıl beğenecen birinin
Konuşması ve tavırları bence bir de gülmesi gerçekten beni çok etkiliyor düşünceleri hareketleri sesi vs.
Fiziksel çeker zeka diyenlere inanmıyorum ilk önce dış görünüm sonra bakarsın karaktere uymuyorsa sadece dış görünüşte yeterli gelmez ve biter
Kimse zeka ahlak demesin ilk göze hitap eden görünüştür. Diğerleri tanışınca gelişir
Tamamın toplamının yanyana olunca oluşan enerjinin kütlesinin karesine
Çekicilik dış görünüş odaklı olduğu için ilk başta yüz güzelliğidir etkili olan.
İlk baktığım her zaman ahlakı ve zekasıdır. Sonra fiziksel görünümü ile ilgilenirim.
Davranışları ve zekası.
Davranışlar +1
True Beauty izleyen/okuyanların ne seçtikleri belli
Benim için bir erkekte en önemli çekicilik etkeni zekadır
Özgüveni ve mesleği
Karakter ve akilli olusu
Tüm bunlar birleşince çekici geliyor bana
Ahlaklı olsun yeter
zeka önemli bir unsur...
Dış görünüşü maalesef
Zekâ çok önemli
Bana göre bu sorunun cevabı zekadır.