Neden böyle bir acı çektim? Ben haklı olduğum halde Allah neden bana böyle olumsuz bir şey verdi?

Siz olsanız rezil olmuş hisseder miydiniz tesettür modelliği için otelde misafir edileceksiniz diyip ailemi sildiğim için kendim kimsesizce ankaradan Bursa’ya gittim ve gittiğim yerdeki aç köpek otel parası vermemek için beni sabaha kadar kokuşmuş evinde bekletti sabah da polise gittm ve 98 suç kayıtlı biri olduğunu öğrendim siz olsanız intih@rı düşünür müydünüz rezil olmuş hisseder miydiniz herifle tokalaşmadım bile ama babam bana intih@r et dedi

Güncellemeler
+1 yıl
O kadar mal insanlar var ki lütfen ben zaten üzgünken soruma yazmasınlar ailem benim yoktu ben anneme 6 yıldır anne demiyorum Babamsa beni bu olaydan bir yıl önce yolda sopayla dövmüştü
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kendimle yaşıt erkeklerden bile hoşlanamıyorum kendimden en az 2-3 yaş küçük istiyorum ve bu herif benden 20 yaş büyük abiydi bana bunla iftira attı baba tarafı akbabalarım ağlıyorum şu an böyle bi iftiraya uğradığım için. Bari 20 yaşında biriyle iftira atsalardı çok iğrençler ya
Neden böyle bir acı çektim? Ben haklı olduğum halde Allah neden bana böyle olumsuz bir şey verdi?