Selam, ☕️ bu zamana kadar hayatınızda yaptığın hataların nedeni nelerdi. Hangi duygunuz yüzünden zor anlar yaşadınız, ve bu duygunuzu yenmeyi başardınız mı.

Selam, ☕️ bu zamana kadar hayatınızda yaptığın hataların nedeni nelerdi. Hangi duygunuz yüzünden zor anlar yaşadınız, ve bu duygunuzu yenmeyi başardınız mı.

Öncelikle 2011de mucizeleri yaşadım oda şöyle oldu o kadar olay oldu vücudumda sinir vardı ama gerçekten o siniri hissettim turda çocuk vardı gitmek bilmiyordu dedim ikinci gün yine o çocuk sinirlendim mucize oldu ayaklarım havalandı geri gittim ileri itti geri gittim ileri itti geri gittim bir kaç adım bitti ve çok utandım yüzümü kapıyordum yanından geçerken kesinlikle aşk duygusu tutku yüzünden zor zamanlar yaşadım 3 sene o acıyı çekmek zorunda kaldım 3 yıl sonunda eski haline döndü yoksa anıları hatırlatıp duruyordu ben ağlıyordum intiharı düşünüyorsun hiçbir şeye konsantre olamıyorsun
Cevap
12Cevap
Tabi ki de sabırsızlık ve öfke
İnsanların zamanla düzelebileceğini sanmak. Kötü giden şeylere sabredip iyiye gideceğini ummak.
Duygu degıl ama nolcaksa olsun hallerım yedı bıtırdı benı sjsjsj ıyı kotu herseyı buna borcluyum hata yaptrsad kazandırdıgıda cok sey oldu bı duyguyla bagdastıramadım bunu ama
Hayatımın son demlerini bir canım kardeşim için harcadığım benim için büyük bir hata ve hüsran olmuştur.
Korkaklık.. Çoğu konuda yendiğimi söyleyemem. Ben cesaretimi toplayana dek geç kalmış oluyorum bir çok şeye.
Fazla güvendim, pişman oldum, artık kimseye güvenemiyorum.
Çabuk inanıp güvenmek. Vee sanırım kimseyi kirmamak icin sessiz kalmak.
Sevince kendimi kaybedip hırslanmam, bu hayatımın hatalarını yaptırmıştı
Sinirlenince hata yapma oranım artıyor
insanlara 2. şans vermek
Merhamet vicdan
Art niyetsiz olrak hareket etmem
Zayıf irade, küs kalamayan kalp.
Herkesi kendim gibi bilmek
Sevgim.
Yerim seni
Ne alaka ya yemek falan
Özür dilerim kedi için söyledim kedileri çoknseverimde bendede var 4 tane
Cok tatlılar değil mi