Selam, ☕ bu zamana kadar hayatınızda yaptığın hataların nedeni nelerdi. Hangi duygunuz yüzünden zor anlar yaşadınız, ve bu duygunuzu yenmeyi başardınız mı.

Selam, ☕ bu zamana kadar hayatınızda yaptığın hataların nedeni nelerdi. Hangi duygunuz yüzünden zor anlar yaşadınız, ve bu duygunuzu yenmeyi başardınız mı.

Sevgi ve sabrım sanırım. Sevdiğim veya hoşlandığım kişi için çok hata yaptım ve asla değmediğini de anlamış oldum, bir yandan iyiydi. Ama şimdi kimse için uğraşmamam gerektiğini öğrendim ve bayadır da flört dahi etmem, yeni hatalara yol açmayayım diye.
Bu zamana kadar ki çoğu hatalarımı aşk duygusu yüzünden yaptım. O duygunun önüne geçmeyi çok beceremiyorum. Bir tek aşka yeniliyorum güzel hatalar bence aşk her zaman güzel mutluluğu da acısı da. Nickim ile alakasız oldu ama işte😅
Olsun abla :D güzel görüş
Duygusal davrandığım zaman çok hata yapıyorum..
Sanırım ben nefret. kin gibi duygulardan besleniyorum diğer türlü beni yıkmak daha kolay oluyor.
Katılıyorum abla kesinlikle
Katılıyorum derken sen bana ne demek istiyorsun Barış 😂
Yani abla görüşüne katılıyorum haklısın bende öyleyim demek istedim :D
Hmm tamam o zaman 😀😀😀
Sen ne sanmıştın ki abla :D :D :D
Ahaha kindar ve kötüsün dedin sandım 😂
Haa yok abla sana kindar kötü der miyim hiç😂sana sadece iltifat eder kalbi temiz derim ki öylesin ☺️
Ya her seferinde beni kandırıyorsun peki dediğin olsun madem teşekkür ettim😀😀
Hayır abla içimden geçenleri diyorum yani gerçekten iyi olduğun için :D :D Rica ederimm
Bugüne kadar bana en çok hata yaptıran duygum maalesef ki merhametim oldu. Birçok insan bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yaptı çünkü. Neyse biz de bundan bir ders çıkartıp artık insanlara ona göre davranıyoruz en azından.
Cevap
27Cevap
Fevri ve anlık gelen sinirim..
Birisi alınmasın diye diğer insanı istemeden üzmüşlüğüm olmuştu. Ama sonrasında ikisininde gönlünü alabildiğim için içim rahat etmişti.
Korku net. Korktuğumdan dolayı vermek istediğim tepkileri veremedim. Korktuğum için kalmak istemediğim yerde kalmaya devam ettim. Korktuğum için başlamak istediğim yeni şeylere başlayamadım korktuğum için duyduğum hakaret ve aşağılamalara sessiz kaldım.
Öfkem kesinlikle 😅 ben kendimi tanıyamıyorum çok öfkelenince sinirlenince
Öfkeni neye benzetirsin abla :D
Hmm :D anlaşıldı iyi akşamlar abla
Yoo :D :D
Ben kaçmam biraz mesafe olacak şekilde uzaklaşırım sadece. kaçmak çok ayrı bir şey 😂
Ben insanların hata olarak gördüğü şeyleri hatadan saymam sonuçta şu an ki beni ben yapan şeyler. En başa dönsem yine aynısını yaparım ama insanlara göre hata olan şeyleri aşkımdan yaptım genellikle.
Merhamet olabilir. Maalesef çok hata yaptırabiliyor ama bu duyguyu tamamen baskılamayı doğru bulmadığım için onu yenmek yerine kontrol etmeyi öğrendim. 🙂
Birine körü körüne bağlanmak , aşırıya kaçınca kendini kör düğüm ediyorsun. Sanırım benim için bağlılık duygusu, sadakat , merhamet vs işte.
Iyi niyetim saflığı merhametim bazen bana olumsuz duygular yaşatıyor Ama ne yapayım insan değişemiyor
Bi saflıktır gidiyor 35 yıl oldu, geçmedi. Insanlari kötü görmek istememek, kötü düşünmek istememek.
Saflığı çözemedim de insanlardan uzak kalarak bug fix yaptım.
Herkesi kendim gibi sanmam kendim gibi görmem kendim gibi düşünmemem... bana sandığımdan da çok Zarar verdi
Sevdiğim insanları kendim gibi düşünerek inciniyordum neyseki dünyanın hassas kalpler için zor bir yer olduğunu anladım
Ne zaman vicdanımı dinlesem zarar görüyorum. Akıllandımmı? Kesinlikle hayır. akillanirmiyim hayır.
Ruhumun açlığı.
Tüm hataların günahların mesulü.
Fevri davranmam, sinirlenmem, sabir göstermem ve açıksözlü olmam.
Aşkk daha gerçeğini tatmak nasip olmadı ama olacak bir gün inanıyorum.
Sanırım çok önemsemek bu saatten sonra eski kafaya devamkee
Hata mıdır bilinmez çünkü diğer seçenekleri yaşamadık. Ama yaşadığım en güçlü duygu aşk'tı
Vicdan.. onu bi elime gecirsem varya şeklini değiştircem
Öfkemden dolayı aldığım fevri kararlar ve tembelliğin yüzünden alamadığım kararlar
Kendimi suçlamak , alttan almak
👉Korku👈 Hayatımı kaydıran duyguların efendisi.🥴
Hırslı olmam kafama takımı yapmam gerek keşke olmasa bu huyum
Sinir le çok hatta yaptm ama. Pişman değilim o hatalar ı yaptığım için mutluyum. Cünkü ben hatta yapmadan ogrenemiyor ders alamıyorum. baskasın hatasını gözlemleyip ders çıkaran biri değilim
Sabırsızlık, aşırı sinir, duygusallık. SİNSİ OLMAMAK başka insanlar gibi.
Geçmişte çok değer verme günümüzde bu problemim yok artık.(kafam rahat)
Öfkem ve merhametim en çok da öfkem diyebilirim
kendime yaptığım en büyük saygısızlık birini kendimden fazla sevmekti bu en büyük hatamdır zamanı geri alsak yüzüne bile bakmayacağım biri
Huzuru ve mutluluğu yalnış insanlarda bulmak. Insanları gözümde boş yere büyütmek. Bu duygunun adı ne bilmiyorum.
Güven duygusuydu. 3 sene öncesine kadar herkese güvenirdim inanırdım. Ama artık hiç kimseye güvenmiyorum ve kimseyi takmıyorum. Kimseyle yakın dostluk bile kurmuyorum.
Herkesi kendim gibi iyi sanmam. Kahretsin. 😃
Her zaman karşımdaki kişiye acıyarak sanırım bu duygumu da hala daha yenmedim yani kötü birisi de gelse merhamet ederiim
hüzünlenmem ben üzgünken çok kötü hatalar yapıyorum dönüşü olmuyor üzgünken gözüm hiçbir şey görmüyor
birine çok cabuk bağlanabiliyorum ve buda çok etkiliyor beni bu durumdan artık çıkmak isityorum
hırsım beni hep arkama bakmadan ilerletti ve o sayede arkamda ezdigim kişileri görmüyorum sonra pişman oluyorum
Merhametim ve sevgim çok affedici olmam.
çabuk duygusal olmam biri bana bagırsa azcık ağlıyorum hiç sevmiyorum o duygumu
güvenmek benim için çok pişman bir şey hep güvendim hep boş çıkartılar
Çekingenliğim.. yapmadığım yapamadığım çokça şey için sonradan pişman oluyorum 🥲
Yapmam dediklerimi yaparım hahahah
Duygularımla iş yapmam
Sıcakkanlı olmam ve sohbet kurmam.
Merhamet ve iyi niyetim
Malamina şewuti sana ne oldu Barış?
İnsanların üstüne düşmem..
Öfkem vicdanım merhametim
Sinirlenince gözlerimin pat diye dolması
Aşk başka ne olabilir ki
Öfke, negatif düşünceler, umutsuzluk
Takinti tabiki de
Merhametim yine de vazgeçemiyorum.