Kişilik & Karakter Tek başına, yapayalnız, kimsesiz olsan güçlü olabilir misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu hayatta hiç kimsen olmasa, güçlü olabilir misin? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tek başına, yapayalnız, kimsesiz olsan güçlü olabilir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Param olsa zengin olsam olurdum.. ama insan her zaman sevilmek istiyor 0 0 Yorumla
Fuc_kBudyDady_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aynen öyleyim ve çok mutsuzum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden mutsuzsun Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl Hoş, görüntüsü düzgün biriyim ama yanlızım. Hayatımda kimse yok belkide ondan Yorumla Soran +1 yıl Neden yok Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl İyi adam , dürüst adma olmayı seçtim. Belki de ondan. Şu zamanda yalancının, fırıldağın işi rast gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafın çok kötü ama. Yorumla Fuc_kBudyDady_ +1 yıl Arkadaşım sanal alemde ciddi olunmaz dedi, o açtı verdi. Böylesi şeylere takılmıyorum, takılacak o kadar kötü şey varken. Sohbet etmek tanışmak istersen de bana yazabilirsin Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Olabilirsin tabi neden olmasın. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben olamadım. Herkes beni dövdü Yorumla Birabey +1 yıl Zamanla güçlenip daha sağlam bir şekilde ayağa kalkabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Belki olabilir Yorumla Birabey +1 yıl Bu sana bağlı Yorumla Soran +1 yıl Beni hep hor goruyorlar aşağılıyorlar ben ne yapabilirim ki Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Zaten öyleyim 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güçlüyüm 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Gkhn5234 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tekim tek yasiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Musallat olanlar var mı? Yorumla Gkhn5234 +1 yıl kim musallat olacak ki Yorumla Soran +1 yıl Ben bir kere tek yaşadım hırsızlık çetesi musallat oldu sınıftakiler meydan dayağı atarak evimi soydu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Param olsa zengin olsam olurdum.. ama insan her zaman sevilmek istiyor
Aynen öyleyim ve çok mutsuzum
Neden mutsuzsun
Hoş, görüntüsü düzgün biriyim ama yanlızım. Hayatımda kimse yok belkide ondan
Neden yok
İyi adam , dürüst adma olmayı seçtim.
Belki de ondan.
Şu zamanda yalancının, fırıldağın işi rast gidiyor
Profil fotoğrafın çok kötü ama.
Arkadaşım sanal alemde ciddi olunmaz dedi, o açtı verdi.
Böylesi şeylere takılmıyorum, takılacak o kadar kötü şey varken.
Sohbet etmek tanışmak istersen de bana yazabilirsin
Olabilirsin tabi neden olmasın.
Ben olamadım. Herkes beni dövdü
Zamanla güçlenip daha sağlam bir şekilde ayağa kalkabilirsin
Belki olabilir
Bu sana bağlı
Beni hep hor goruyorlar aşağılıyorlar ben ne yapabilirim ki
yanımda anam olsun yeterli
Zaten öyleyim
Güçlüyüm
Evet
Tekim tek yasiyorum
Musallat olanlar var mı?
kim musallat olacak ki
Ben bir kere tek yaşadım hırsızlık çetesi musallat oldu sınıftakiler meydan dayağı atarak evimi soydu