:D Emin kimse kötü veya eksik tarafını yazmayacak ama olsun ben yazacağım!!!
Mükemmeliyetçiyim ve hala bir müzik aleti çalamıyorum..
Ya siz kendinizi yapısal ve karakter anlamında nasıl tarif edersiniz?
:D Emin kimse kötü veya eksik tarafını yazmayacak ama olsun ben yazacağım!!!
Mükemmeliyetçiyim ve hala bir müzik aleti çalamıyorum..
Ya siz kendinizi yapısal ve karakter anlamında nasıl tarif edersiniz?
Ben iyi bir insanım, yani aslında yaptığım her şeyi iyi olduğum için yapıyorum ve iyi olmayı da seviyorum zaten sadece bazen duygusal olabiliyorum ya da çok fazla empati yapıyorum bu da benim için sorun oluyor çünkü kötülere karşı bile empati yaptığım oluyor ama zıt bir şekilde de aşırı kinci olabilirim mesela bana yapılan bir şeyi hayatımda hiç unutmazdım ya da mutlaka bir gün cezasını çeksin isterdim
İnsanlığımın temeli sağlık ve akıla dayanıyor. Kendimin en iyi versiyonunu yaratmaya çalışıyorum. Kapitalizm sistemini beğenmiyorum fakat yaşadığım dönemde o olduğu için hakkını vermem gerekiyor. Ünlülerin hayat biçimini beğeniyorum dünyayı çok verimli kullanıyorlar. Yani ben nasıl insanım bana verilen bu yaşam hakkını özel bir şekilde tamamlamam gerekiyor.
O iş cok karisik haci 🤦🏻♀️, hic girmeyelim derim 😏😏
Aynı sorundan muzdaripiz, fazla mükemmeliyetçiyim.
kötü bir durum ama bunu aşamıyorum
vazgeçmem imansız ama insanlardan aynı hassasiyeti beklemiyorum
Cevap
2Cevap
Detaycıyım, geçmişe takıntılıyım, biraz alınganım, biraz memnuniyetsizim, fazla duygusalım ama özümde barış insanıyım, kavgalardan nefret eden. Küçük şeylerle mutlu olmayı iyi bilen ve dürüstlüğe önem veren biriyim. Aklıma gelenler bunlar. Ayrıca sizin gibi bende bir müzik aleti çalamıyorum🙂
İyi biri olmaya çalışan, kendi çizgileri ve prensipleri ile hayatına devam eden şahsına münhasır biriyim.
ne mutlu size
Eyvallah
Biraz fazla konuşkanım, takintılıyım, aaa en önemlisi bunu yazmadan gecemezdim uzaylıyım ama iyi bir uzaylı☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?