Kötü yönlerimle başlayayım önce; Biraz dik başlı bir yapım var ama inat değilim, sadece istediğim şeylerin peşinden giderken körleşebiliyorum bazen. Bu bana zarar verse de asla akıllanmıyorum, fazla duygusalım bu huyumdan nefret etsemde alıştım böyle yaşamaya.😒 Bunun dışında bana kötülük dahi yapılsa o şekilde gitmem karşımda ki insana, direkt hayatımdan çıkarırım, kindir, intikamdır hiç benlik şeyler değildir bunlar... Unuturum ben kimin ne yaptığını, istesemde yapamam.🤷♀️ Herkesle yakınlık kurabilen biri değilim, samimiyet ve doğallığa cidden önem veririm ve yalnızlığa olan aşkım her şeyin önüne geçiyor, sanırım kendimle daha mutluyum.✨
Zıtlıkların bileşkesiyim. Hem gözü kara hem ürkek, hem deli dolu hem fazla aklı başında, hem çok duygusal hem çok mantıkçı, hem fazla sempatik hem pisliğin önde gideni, hem çok kırılgan hem çok savaşçı ruhlu, hem feminen hem maskülen, hem İlgi çekici hem ilgiyi sevmeyen, hem deli gibi bağlanan hem de özgürlük aşığı, hem fazla açık hem gizemli , hem fazla sıcak hem mesafeli... Kendimi çözmeye çalışmak gibi bir meşguliyetle dünyaya gelmişim. Kendimi çözersem âlemi çözeceğim. Şimdilik net bir fikrim yok')