Kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız mütevazilik içine gizlenmiş üstenci bireylerden uzak durun.

Kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız mütevazilik içine gizlenmiş üstenci bireylerden uzak durun.
Hayır tabii ki böyle bir şey rastlantı olmaz, hayatımızda bazı insanlar vardır yanında olduğumuz zaman her zaman için bize iyi gelen bizi kendimizi mutlu hissettiren insanlar vardır, Bir de hayatımızda bazı insanlar vardır ki bizi tamamlamayı da sinir küpü yapar aynı zamanda bizim mutsuz etmekten başka bir işe yaramaz.
Ama değer kıymet verdiğimiz için her zaman O insanın yanında olmak isteriz Ama şunu da biliriz ki bir gün bu insan bizim yanımızda olmayacak ve bizim verdiğimiz değerin kıymetini hiçbir zaman bilmeyecek, böyle durumlarda çok karşılaştım ve artık aynı kişiler bana kötü gelen kişiler bana kendimi kötü hissettiren kişilerin hepsinden uzak duruyorum.
Hayır bence. yani ben sadece kendimi sevdiğim kişilerin yanında iyi hissediyorum eğer bir kişinin yanında kötü hissediyorsam zaten o kişinin yanında hiç bir zaman iyi hissetmemişim demektir ya da mesela iyi hissettiğim bir kişi bana kötülük yaparsa ya da bana karşı saygısı sevgisi biterse o zaman kötü hissedeceğim için ya da değer siz hissedeceğim için bir daha konuşmazdım ki değersiz hissettiğim kimsenin de yanında durmam :)
Değersiz kişilerden uzaklaşırsan değerin fazlaca artar kardeşim 😊
Cevap
5Cevap
Aslında o benim değersiz olduğumdan değil. Karşımdaki insanın aşağılık kompleksinin yansıması olduğu için böyle oluyor. Birinin bana değer biçmesine ya da değerli hissettirmesine ihtiyacım yok kesinlikle. Ben kendi değerimi bildikten sonra gerisi önemli değil.
Uzun süre beraber olduğum insanların yanında değersiz hissetmiyorum kendimi..
Bazen bazıları hissedebilir, bir davranıştan dolayı vs de
Hayır bu açık seçik test edilmiş Bir durum. Çevrenizdeki 5 kişinin ortalaması oluyorsunuz zaten.
Sürekli iyi hissettiren kişilere denk gelmek bir nimet mi?
Teşekkür ederim 😊
Kesinlikle o bir kaç kişi aynı kişi oluyor, bu bir tesadüf olamaz cidden.
Değersiz hissetmem asla
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?