Bugün teyzem geldi bayram ziyareti falan ama bilmiyorum küçüklüğümden beri kadından korkuyorum beni küçükken döverdi şimdi de bakıyorum çok sert bakıyor ve hiç gülmüyor kötü hissediyorum, diyorum acaba bende mi sorun var?
3 ay
Bugün teyzem geldi bayram ziyareti falan ama bilmiyorum küçüklüğümden beri kadından korkuyorum beni küçükken döverdi şimdi de bakıyorum çok sert bakıyor ve hiç gülmüyor kötü hissediyorum, diyorum acaba bende mi sorun var?
Kimse olduğu yerde mutlu değil ya mesela siz akraba ziyaretlerinden nefret ediyorsunuz bazısı da kimsesiz yani bazısı annesinin mezarına gidiyor neden kimse mutlu olamıyor yani sana iyi gelmiyorsa gitme teyzengile yani hiçbir şey için zorunda değilsin ki yani yapmak istemediğin bir şeyi daha kimse zorla yaptıramaz bence
?
Tabii ne diyor bu diyorsun yani kısacası şu Kısa ve net:
👉 İnsanlar özgürlük ile ait olma arasında kaldığı için tam mutlu olamıyor
Sende hiçbir sorun yok, bunu net söyleyeyim ✋🥺 Çocukken seni döven, sert bakan biri yanında kendini huzursuz hissetmen çok normal. Bedenin o eski korkuyu hatırlıyor aslında. Kendini suçlama, bu duygular gayet anlaşılır. Onun yanında mecbur kalmadıkça uzun süre durmak zorunda değilsin, sınır koyman da hakkın 💔🌿
Cevap
1Cevap
Kurban oluyum nen şana korkutuyormu seni
😀😀😀
Hajsksksks
Bazen oluyor öyle harbiden
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?