Hatta bi deftere yazıyorum ikinci kez dünyaya gelirsem bu olsun o olsun hayatım böyle olsun mesela görünüşümde olan bu kusur olmasın daha güzel olayım diye baştan ayağa bütün hayatımın senaryosunu daha farklı ve istediğim şekilde gazıp Allah'a dua ediyorum ki, beni yeniden getirsin dünyaya ve bunları yaşatsın
Ve belki de olmayacak evet ama kendimi çok kaptırdım😣
Yardım edin 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi, frekansı yüksek ruhlar geri geliyor diye biliyorum.
Bir öldük bin dirildik diye meşhur bir söz var :)
İroni mi gerçek mi
İroni yapacak kadar olgun değilim
Hmm ne diyim senin dediğin gibi olsa süper olur...
Psikolojik destek alman lazım maalesef
Yani bence de haklısın
Ve bunu normalde birinin yanında anlatma deli zannedebilir seni
Burada anlattım bitek gizli şekilde yok ya anlatmam ki ama keşke mümkün olsa böyle şeyler😔
Arkadaşım yaşın kaç senin? Mümkün olabilir mi neyin var gözün mü görmüyor kör topal mısın?
Ya ne diyosun kanka ya. Yaş 27
27 yaşındasın yuh
17-18 olsan tamam da
Hayır neyini beğenmiyorsun da yeniden dünyaya gelseydim söyle olsun böyle olsun yazıyorsun onu merak ettim emoji kullanmıyorum ya yanlış anladın neyse
Genel olarak dünyayı değil de daha çok şahsi meseleler, aile ile ilgili sıkıntı, maddiyat, dış görünüşüm, yani çok güzel bir çocukluk yaşamadım nesela buna da şükür ama yani neyse kanka liste uzar yaklaşık 2 yıldır böyle düşünüyorum
Hayır kadınsın bakımsız bir kadına bile yüzlerce mesaj geliyor sapık ahlaksız adilerden yani hayatının aşkını bulup mutlu mesut olabilirsin
Lezbiyenim ben)
Yok yok anlatabilirsin dertleşebilirsin rahatlarsın
Olsun senin kendi tercihin lezbiyenler mutlu olamaz mı? Senin sevmeye aşık olmaya sevilmeye mutlu olmaya hakkın yok mu
Kusurlarınla barışık olman lazım herşeyin bi yolu var bugün maddi olarak imkanın yoktır ama ilerde olabilir burnunu beğenmezsin bakarsın nasip olur estetik olur düzelirsin yani her şey senin elinde ve zamanı var ki şu fani hayatta en ufak şeylerden bile zevk almak mutlu olmak varken neden ki
Mutsuzluğum lezbiyenliğimden değil, zaten aşk meşk işlerini bıraktım pek bağlı değilimdir öyle şeylere
Su an imkanın yok diye ileride de olmayacak diye bir kaide yok ki herşeyin bi zamanı var hepimiz zaman zaman depresyona girebiliyoruz en variyetli insanda imkanı olmayanda
Ben çok severim böyle insanlara yardımcı olmayı motive etmeyi destek olmayı 🙏🏻
Bunlar olur sonradan, evet. Ama anlatamıyorum derdimi, baştan başlamak, daha farklı şekilde hem de çok isterim. Yeniden ve daha güzel çocukluk yaşamak... ya of
Çocukluğuna geri dönemezsin ama bu yaşında da herşeyi yeniden başlatabilirsin kendine yepyeni bir sayfa açabilirsin herşeyin bi çözümü alternatifi yolu vardır ki neden çok karamsarsın bol bol nasihat gerek sana
Aslında depresyonda değilim çalışıyorum, arkadaşlarımla şakalaşıp eğleniyor, yiyip içiyorum ama beynimin bir köşesinde hep bu fikir var : yeniden baştan yaşamak hem de yeniden o devirlerde yaşamak yani eski kafalıyım da biraz
İşte maalesef böyle bir şey asla mümkün değil ve olamaz ama kağıda yazdıklarını bu yaştan sonra da sil baştan yapabilirsin kendine yeni düzen oluşturabilirsin yani hayat her geçen gün değişiyor maalesef sen ayak uydurmak zorundasın maalesef
Bu yetmezmiş gibi dini de sorguluyorum ben ya ya ahiret yoksa ve ölünce çürüyüp yok olup gideceksek😔
O konular çok uzun detaylı bir şekilde destek olabilirim istersen psikolojik olarak rahatlaman açısından ben tanımadığım insanlara yardımcı olmayı fikirler sunmayı kafalarını rahatlatmalarını seviyorum
Ahiret var Allah var
Eee ahiret yoksa daha iyi değil mi ? Yanmayacaksın ceza çekmeyeceksin
Reenkarnasyona inanmak istiyorum ama onun da bilimsel bir açıklaması yok hiç bir dinin 100de 100 mevcut olmasına dair açıklaması yok
İslam dininin %80 i kanıtlanmıştır arkadaşım destek almadan kendi başına Araştırma yaparak Tabikide inanmazsın dinden soğursun
Sen bildiğini oku neyse saatlerde de yazsak tartışsak kanıtlasak kafaya koymussun neyse
Kanka Vallahi evet sen de kendini yorma çıkarız işin içinden ümit ediyorum en azından buna sağ ol
Hadi yolun açık olsun kendine iyi bak sohbet için teşekkür ediyorum
Ben kendimi yormam inandırana kadar psikolojik olarak rahatlatana kadar sohbet eder arkadaş olur sonra çeker giderim 👏🏼