Herkesin hayatinda cok büyük pişmanlıkları da olmuştur, keske yapmasaydim dedikleri... Ve evet iyi ki yaptım, hayatimin en dogru karariydi dedikleri de.
Sizin hayatinizda boyle neler var bakalim? 😉

Herkesin hayatinda cok büyük pişmanlıkları da olmuştur, keske yapmasaydim dedikleri... Ve evet iyi ki yaptım, hayatimin en dogru karariydi dedikleri de.
Sizin hayatinizda boyle neler var bakalim? 😉
Yapılması gerekti yaptık ve tecrübe edindik. Nelson amcamın da dediği gibi "Hiç bir zaman kaybetmem. Ya kazanırım, ya öğrenirim"
Nelson amcana tebrikler👍🏻, guzel laf etmis 😬😉
Keşke kendime odaklansaydim sonunda kadar başkalarina değil
iyi ki yapmisim dediğim karar verirken kimseyi dinlememekti
Cevap
8Cevap
İyi ki kendimi sevmişim diyorum
😊😊😇
:)
Şimdiki aklımla ortaokul zamanıma dönseydim kesinlikle çöp denilecek rehber öğretmenin sözünü dinleyerek lise tercihi yapmazdım. Yine aynı şekilde ortaokulu başka okulda okurdum. Muaf olan resim müzik beden dersleri son 1 hafta kala öğretmen atamasından ötürü 1 kişi hariç 4 tane orta birin sınıfta kalmasına sebep açtı. Babalarda mal 1 kişide siz napıyorsunuz diyememişti. Devam ediyorum bitcoin yeni çıktığı zaman 20 kuruş felandı. Bir işe girsem kazandığıma alsaydım şu an ultra zengindim. Kısaca çok geçmişte hatam oldu. Örneğin hiç değmeyecek insanlara değer verdim zaman ve param gitti.
Keşke bölümü okumasaydım iyi ki yaptım diye birley yok
Bolum ne , askeriye mi?
İnşaat mühendisiyim
Neden peki? İs mi yok?
Yoo maaşımda çok üstünde ama sevmiyorum benlik değil
Bence zevkli yaw, ben seviyorum 🥰😉
Ama uzgunum dostum, bu keske icin biraz gec kalmisin, donusu yok artik 😏
He ya eşşek kadar adam oldum 😃ama iş değiştircem bir şekilde
Dkjdf gel taşın toprağın içine gir o zaman nesi zevkli 😂
Keşkelerim yoktur hep iyi ki demişimdir keşkelerden nefret ederim
iyi ki kendi zevklerime önem vermişim ve bunları yaşamışım
keşke yapmasaydım dediğim olay bir iki tane var ama onlar bende akslın
Iyi ki dedigim bir sey yok. 2 pismanligim var: kendime guvenmemem, bir arkadasima bir seyi soylememis olmam
Önceee sennn
Ommas , soru benim sorum, dolayisi ile de benim kurallarim gecer burada yawrum 😝😝🥳
Keşke evlenmeseydim
İyi ki eşimi aldattım
Evli kadın mikmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?