Arkadaşım cesaret edemeyip soru soramadığım için herkesin içinde beni azarladı. Çok kırıldım fakat hiç bir şey yapmadım. Şiödi de kendime çok kzıyorum ne yapsam bilemedim bundan sonra pna nasıl davransam
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlişkini kes popon kaldırma unutma kimse senden be gururundan değerli
Değil
Kesecektim de aile evi dışında olup sınıf ve yurt arkadaşlığı aynı olunca ilişkiyi kesemedim
Aynı oda da mısınız yani yurtta başka arkadaşın da vardır bi o mu var böyle yaparsan daha fazla ortamda ezebilir seni haberin olsun kendini ezdirme asla
Ona bi kere kendini ezdirirsen hep yapar ağırlığın koy sende yüksel sen kimsin falan de
Evet aynı odadayız. Başka arkadaşlarım da var ama canım ben de kendime güvenip hiç ezdirmemem gerekirdi kendimi
Tavsiye için teşekkürler iyi geldi bu konuşma
Rica ederim işine yaradıysa insanlar böyle yapcak bişi yok işte onuda başkaları böyle yapıyordur senin üzerinde egosunu tatmin ediyordur buna bir daha izin verme
Tamamdır teşekkürler. Elbet intikamımı alırım. Elime düşer bir gün diye düşünüyorum
Rica ederim Umarım alırsın alırsan yaz buraya beraber sevinelim mddmmdkf
Tamam 😆
Hadi sana iyi intikamlar 😂
Çekingen bir insan mısın?
maalesef
Önceden bende senin gibiydim insanların önünde konuşmaktan çekiniyordum rezil olma korkusu falan vardı zamanla aştım onu kim ne düşünürse düşünsün zerre umrumda değil dedim
En son sinir stres ve üzüntüden sesim çıkmaya başlayacak galiba sustukça alttan aldıkça tepe çıkıyorlar.
Sustukça her zaman ezilirsin bunu unutma sen sustukça seni korkak birisi olarak bilirler
Çok doğru artık onlar düşünsün
Ha söyle 🙂
Biraz soğuk davran nedenini sorarsa da anlatırsın
İlk başta soğuk davrandım anladı zaten niye öyle yaptığımı ama yurt arkadaşım olunca da çok mesafe koyamadım
Tamam işte be güzel
Aslında arkadaşlığımı bitirmek istiyorum hep bana pislikmişim gibi davranmasından korkuyorum yurt ve sınıf arkadaşı olunca da bu olmuyor hep beraber vakit geçirmek zorunda oluyoruz
Sende kendine öyle davrandırtma o halde. Ağırlığını koy
Cesaretli olmam lazım. Kendime güvenim olsa keşke
Neden yokki kendine güvenin
Ben de sürekli aman o üzülmesin aman kavga çıkmasın diye diye kendi hayatımı mahvettim ve düzeltemiyorum
Bir seferliğe mahsus affedebilirsiniz.
Tenhada özrünü kabul etme
Keşke özür dileseydi
Ayıp etmiş
Sende azarla
Aslında saçını başını yolasım vardı ama kendimi durdurdum
Ya of niye oyle yaptin
Keşke yolsaydım de mi
Evettttttt
Kendimi bi gaza getiremiyorum o kadar durdurmaya alışmışım ki