Arkadaşı beni fena rencide etti :(?

Geçen gün erkek arkadasım bulusmak istedi , kankası ve onun sevgilisi ile dörtlü vakit gecirecektik. Neyse biz bulustuktan ve onları 2 saat bekledikten sonra onlar da geldiler. Kız buz gibi bir tip. Çocuksa bildiğiniz sulu herifin teki.Ben sevgilimle tokalastılar sandım elimi uzattım sen bekle dedi ukala ukala.Bozuldum tabi.

Sonra oturduk hep beraber sahildeyiz. Çocuğun espriler hep belaltı bir de komik olduğunu sanıyor..Sevgilimin eli soyulmustu bu ne oğlum otuzbir çekmekten elin soyulmuş dedi herkesin yanında.Ben de o zamana kadar laf sokmamak için kendimi tutmstum. Çocuğa bak diğer eli de soyuk dedim alakası yok demeye getirdim. Hala yok o zaman iki elle yapıyor falan diyor...Sonra gitti orda palmiyenin oraya afedersiniz osurdu herkesin içinde marifetmiş gibi göstere göstere..Bildiğiniz iğrenç bir tip. Neyse sabrettim.Arabaya bindik hep beraber çarşıya gidecektik. Ben iki erkek öne oturur diye tahmin ettiğim için arka koltuklara yöneldim. Sonra tutturdu bu sevgilime diyor. Bu kız edep usül bilmiyor başka yok mu , işte bu 2 sene öncedaha bakımlıydı şimdi nineme benziyor..

Dediklerine karsılık vermemek için kendimi öyle tuttum ki. Sevgilim dedi şu küfür işini yapmasak falan dedi beni savunmaya çalıstı. Ama çocuk bildiğiniz ortamın içine etti. Vedalaşırken de benimle tokalaştı. Aramız iyi mi vs dedi. Sizce haksız mıyım tiksinmekte ve Ne yapmalıyım bu çocuk yüzünden erkek arkadaşım benden soğuyup ortamına bir daha beni almaz diye düşünüyorum.s?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşı şaka yapmış öyle diyor yani onun huyu öyleymiş...
Arkadaşı beni fena rencide etti :(?