#Tek taraflı sohbet bir yerden sonra yürümüyor diye düşünüyorum, sen ne dersin, bazı insanlar sadece soruyorlar, kendilerini nereye saklıyorlarsa artık?
#kisilikkarakter
#tubasueda
#🍀🍀
Sana habire soru soran fakat kendisine dair tek kelime bile etmeyen insanlara güven sarsılması yaşıyor musun?
Evet, kendileri hakkında bilgi vermemeye özen gösterip karşı taraf hakkında ise aksine sürekli bilgi edinmeye çalışan insanlar güvensizlik oluşturur ve bu durum aynı zamanda sohbetin bir süre sonra bitmesine ya da uzaklaşılmasına neden olur.
Şahsen ben bu durumun devam etmesine izin vermezdim.
Sürekli senin hakkında konuşan kişi sadece seni düşünüyor olabilir mi sanmıyorum seni tanımaya çalışıyor olabilir ya da dost görünen düşman da olabilir altını oymak için zayıf noktalarını bulmaya çalışıyor olabilir Sen olsan ne yapardın ya da ne yaparsın diye sorarak size verdiği cevaplardan hareketle sizin iyiliğinizi ya da kötülüğünüzü istediğini anlayabilirsin
Kendilerinin karşıdakine karşı fazla güvensiz olduğunu düşünüyorum bu tarz durumlarda ve bu da ister istemez beni rahatsız ediyor açıkçası. Bu şekilde olan biriyle tanıştım daha önce ve hoş değil ama kendi kararı ne diyeyim.
Aynı bizim muhasebeci 😂😂 aklıma geldi... Belli bir yerden sonra baktım sadece ben artık üstü kapalı cevaplar veriyorum... Duymamazlıktan geliyorum... Galiba kendisi ahirete saklıyor...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sana habire soru soran fakat kendisine dair tek kelime bile etmeyen insanlara güven sarsılması yaşıyor musun?