Normalde kimseye güvenmediğini söyleyen, ama sizinle görüşmek isteyen kişiyi hayatınıza alır mıydınız?

Normalde kimseye güvenmediğini söyleyen, ama sizinle görüşmek isteyen kişiyi hayatınıza alır mıydınız?

Guvenmiyorsa neden görüşüyor o halde laf olsun diye söyler ibsanlar bazı kelimeleri güvenmediği insanla neden görüşün bir insan girysuyorsa bir amacı vardır deneme tahtası gibi kullanmaya geliyordur o halde menfaat beklenti çıkarı vardır kendine göre o karşısındaki insana guvenmiyorsa kendine de guvenmesin o zaman
Bende böyle düşündüm. Doğru düşünmüşüm🙃
Benimle güvenebilecek kadar bir zaman geçirip geçirmenesine, paylaşımlarımıza, iletişime göre değişir. Gerçekten güvenebileceği durumlar olduysa görüşürüm.
Fakat bunu söyleyen birisi benimle tanışmasından atıyorum 3-4 gün sonra bunu söylüyorsa bulußmam çünkü bu yalandır. Bu sürede gerçek güven duygusu oluşamaz.
Bu durum bir hastalık sebebi de olabilir lakin, hiç kimseye güvenmiyorum demek ayrı bir mesele.
Samimiyet şart. Öte yandan, tanıyabilmek için de belli bir süre muhabbet şart.
Cevap
15Cevap
Hayır görüşmezdim
Bana güven verememiş birinin etrafında neden dolanayım ki, uzaklaşırım tatlı canıma bela aramıyorum
GUVEN Herseyden Önce Gelir Eğer Karşımdakine Guvenirsem Ona Teslim olurum..
Bende
Ama bu devirde guvenmek kadar zor bireey yik
Korkuyor insan..
Korkmak en iyidir güçlendirir insani bence
Korkunun ne zaman ecele faydası olmuş ki :)
Hic bir zaman 😇
Kimseye güven arz etmek için uğraşmam.
Kör değilse görür.
Uğraşılmaz zaten.
Alayımda habire trip mi çekayim. Niyv işim olmaz
hoslanıyorsam evet cunku guven tanımı onun icin farklı olabilir zamana bırakmayı tercih ediyordur
Hayır tabii ki öyle biriyle zaman kaybetmem, bir ilişkiye başlanacaksa az da olsa güven olmalı
Hayır görüşmem...
Aman aman uzak dur * sene şüpheyle yaşanmaz
Hayatıma almam kucağa alırım 👍
Hay senin zihniyetine be 🤣
Ve ayrıca da 18+ yaş üstü çalışan zihniyet.
Hatta aklıyla uçkuru yer değişmiş zihniyet
Hayal dünyasında yaşadığındandır 🤣
Züğürt tesellisiyle avutmak lazım tabi tabi 😁😁
Ufacık şeylere abdest bozdurmayız. Kafanı yorma sen ;)
Yoo bakmadım.
Senin ne göndereceğini tahmin ettiğim için tedbirli davrandım. Demekki haklıymışım
Aklım Allaha şükür yerinde. Yeri değişmiyor birileri gibi 😁
Belki sana güveniyordur🤔
Evet hanımefendi neden olmasın
Hayır onla psikolojimi bozamam bide
görüşrüüm güvenmezse görüşmem
Yol alsın plss
hayır görüşmem
Evet
Evet tabiki
obile yok ya bu kadar yalnızım düşün
Hayır.
Geçiniz.