Önceden çok kalabalık bir insandım. Birgün yalnız kalacağımı deseler asla inanmaz gülerdim. Tek başıma da gezerdim başkalarıyla da. Kız ve erkek bir sürü seçeneklerim olurdu. Ben üniversiteye başka şehire gidince memleketimde kimsem kalmadı. 1 sene önce memleketime döndüm. Erkekler evlendi kızlar aynı şekil ya da başka yerlerdeler. şu an ki yakın arkadaşım da uzak şehirde yaşıyor. Ve uzakta yaşarken 2 yıllık toxic ilişkim oldu. Oda kafayı yedirdi bana. Onunla olduğum yıllar dahil 3 yıldır falan yapayalnız düşünebilirsiniz beni. Ve evden artık çıkmıyorum buraya geldim geleli mecburi durumlar hariç 2 kez dışarı çıkmışımdır. Ha bu arada birine geçen aylarda şans verdim takıntılı çıktı. Oda iyice soğuttu beni sevgili işlerinden. Maddi durumum iyi istesem istediğimi alırım alışverişi seven biri olmama rağmen oda beni mutlu etmiyor artık. Anladım ki ruhumun manevi doygunluğa ihtiyacı var. Tek başıma artık dışarıda olmayı sevmiyorum evde olmaktan da bıktım. Kız veya erkek arkadaşım olsun isterdim ve eskiden beri tanıdığım onlarla gezmek isterdim ama öyle bir şansım yok. Kendimi bu yalnızlıktan nasıl çıkarabilirim? Mutsuz bir yaşam bu hemde çok.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence yalnızlığınız için sizi seven birini bulmanız lazım aile arkadaş eş dost bunlar gerekiyor yani.
Aynı seyleri yaşadım universite dönüşü aynı psikolojiyi geçirdim zor bir durum yaşamayan bilmez ama zamanla alisiyorsun
Zamanla ne oldu mesela?
Eski çevrenin artık olmadığına hepsinin geçici olduğunu öğreniyorsun zamanla yeniden çevre topluyorsun istemsizce alışıyorsun hayata
Onlar artık yok kabul ettim ama çevre toplamak içinde bir şeyler yapmak gerek evde oturarak olmuyor
Yani evde otur otur biyere kadar işte biyerden başlaman lazım. ben sabit belli mekanlara gitmeye başladım en başta orada meraba merhaba derken belli bi çevre oldu hadi şunu yapalım gelirmisin hadi şuraya gidelim gel gibisinden sonra bi anda çevre oluşmaya başlıyor. Denizlideyim burlardaysan yardımcı olabilirim
Baya uzağız Karadeniz’deyim ben.
O zaman üzgünüm yardımcı olamayacağım
Üniversiteden sonra aynı kişi oldum uzun süre yanlız kalmış biri olarak arkadaş çevresi görünce ondan kopmak tekrar eskisi gibi olmak zor oldu yetmedi kız arkadaşım terketti ama artık toparladım sayılır. Alışırsın
Toxic ilişki zaten kafayı yedirmişti memlekete döndüm burada zaten kimsem yok. Pek insan seven biri de değilim ama eski çevremi öyle ya da böyle seviyordum. Hep evdeyim dışarıda bir hayatım yok.
Tek yaşayan arkadaşın falan varsa aynı eve çıkın beraber vakit geçirirsiniz en azından
Memlekette herkes kendi ailesiyle evli ya da bekar olarak. Ve bende ailemleyim uzakta da tek yaşıyordum bu arada. Seçemediğim yalnızlığı cidden sevmiyorum. Ayrıca memleketteyken o dediğin olmaz saçma olur ailemin olduğu şehirde başka yere taşınmak uzakta olabilirdi belki. Birde aynı evde olunca anlaşmama olayları çok oluyor baya zor bir karakterim.
Dertleşeceğin bir arkadaş olabilirim
Uzaktan birilerini istemiyorum uzaklık için arkadaşım var zaten yanımda olacak hep zamanımı geçirebileceğim insanlar istiyorum.
Anladım.
Sende evlen yaşıtlarınla daha rahat kanka olursun
Evlenmek aklımdan hiç geçmedi değil ama yok işte biriyle konuşmaya heves bile yok eski ben asla bu değildi.
Kimse anlamaz derdinden boşa yorulma
Niye anlamasınlar?
Öyle insanlar bencil hoyrat her şeyi harcıyorlar değer kıymet bilen yok. A desen z anlıyor
Orası öyle tabi