Hayatımda yalnızlığımı nasıl giderebilirim?

4 yıl önce bir evlilik yaptım 5 ay evli kaldım aldatıldıgım için ayrıldık fakat dava çekişmeli oldugu için halen bitmedi 3,5 yıldır sürmekte. Bu süreçte eski eşimin çocugu oldu. Kötü bir evliliğin verdiği yıpranmayla başladı benim yalnızlığım hiçbir dost arkadaş etrafımda kalmadı. 3,5 yıl içinde hayatımda 1 kişi oldu güzel giden bir ilişki vardı fakat haklı olarak dava bu kadar uzadıgı için oda ayrıldı benden. 4 yıldır çalıştıgım yerden yönetici ile yaşadığım sıkıntıdan dolayı işten çıkmak durumunda kaldım. 3 aydır hem işsiz hem yalnızım hayatımda sadece annem babam var onları üzmemek için içimdeki sıkıntıyı göstermemeye belli etmemeye çalışıyorum. Konuşabileceğim 1 dost yok oyalanabileceğim bir işim yok, hayatımda bir hata yaptım yanlış insanla evlendim ve cezasını çekiyorum günün sonunda herkes mutlu hayatını yaşarken ben banyoya girip sessiz sessiz ağlamaktan çok yoruldum tükendim. Sosyalleşmekten korkuyorum insan içine çıkamıyorum neler içimi sadece buraya beni tanımayan insanlara dökmek istedim..

Hayatımda yalnızlığımı nasıl giderebilirim?