Çoğu istek ısrar düşünce ve ona odaklanmakla oluyor ama benim demek istediğim insan bir şeyi severek yapıyorsa bir şekilde o severek yaptığı şeyde engellenebiliyor sevdikleri tarafından
İllaki aşk için demedim genel olarak söyledim aslında insanın yaşam tarzı olsun sevdiği şeyler yapmak olsun umursamamak evet oluyor ama bir yere kadar yalnız hissetirebiliyor çünkü çoğunluk senin gibi değildir ve belli kalıpları vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü maalesef adalet yok bu dünyada :))
Evet
Belki öbür dünyada
O taraftada çoktan insan ölmüs oluyor zaten bir tek ruh kalıcı kalıyor
yüzde yüz isteklerimize odaklanıp kendimizi yormamamız lazim o zaman
Çoğu istek ısrar düşünce ve ona odaklanmakla oluyor ama benim demek istediğim insan bir şeyi severek yapıyorsa bir şekilde o severek yaptığı şeyde engellenebiliyor sevdikleri tarafından
O zaman güçlü olmak zorunda Kendi ayaklarının üzerine basmalı özgür olmak için bir bedel ödemek gerekiyor
Nasıl bir bedel
Anlattım ya
Ne gibi şeyler mesela
Ben de öyle düşünüyorum
Bir şeyi seversin yaparsın ama illaki o sevdiğin şeyde bir engel çıkar yapmaya devam etmek istersin ama o engeller ne kadar inat etsende üzer
Öyle olur
Akışına bırakcaksın önemsemeyeceksin
Olursa sürpriz diceksin aşk meşk çoğunda böyle bence
İllaki aşk için demedim genel olarak söyledim aslında insanın yaşam tarzı olsun sevdiği şeyler yapmak olsun umursamamak evet oluyor ama bir yere kadar yalnız hissetirebiliyor çünkü çoğunluk senin gibi değildir ve belli kalıpları vardır
Öyle evet düşünce tarzın mantıklı bence de yaş kaç bu arada
Teşekkür ederim 23 yaşındayım
Ben de 23 yaşındayım takip edebilir miyim seni özelden konusuruz olur mu
Yok özele gelemem
Aynen knk