EŞİM VE BİTMEYEN İYİLİĞİ?

Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim evlenmeden önce başka bir ilçede çalışıyordum evlendikten sonra çalıştığım yer uzak yere taşınınca değiştirmek zorunda kaldım nişanlılık döneminde eşimin çok yakın arkadaşı çalıştığım kuruma yakın oturuyordu kendisi polis eşi öğretmen bunlar doğu görevine gidecekti ve sözde evlerini bize kiralayacaklardi ama eşi kanser olunca 1 sene daha kaldılar biz de aynı apartmanda alt katlardan birini tuttuk onların evine taşınması kolay olur diye velhasıl onlar gideceği zaman geldi çattı meğer bu iki andaval (karısı ve kendisi) eve başka kiracı bulmuş ve bize haber bile vermeden kiraya vermiş eşim bunu duydu zoruna gitti kırıldı ama görüşmeye devam etti gerçi eskisi kadar samimi değil ama adamın annesine yakın oturuyoruz adam doğu görevine gitti ama eşimi her ay arayıp annesinin maaşını çektiriyor yüzsüz yüzsüz hiçbir şey olmamış gibi ve başkasına kiralamasındaki amaç da toplu paraya ihtiyacı varmış güya halbuki polis bir akrabamız var doğu görevine gittiğinde devlet zaten toplu para veriyormuş taşınma parası olarak her neyse ben böyle şeylerde çok gururlu ve keskinim eşim halen her ay o adamın anasının parasını çekip veriyor anasına çok ilginç geliyor bunlar yani o adam benim evim kaymakamlığa yakın benim evimde oturursunuz demeseydi belki ben şu an çalıştığım kaymakamlığa değil başka birine giderdim tüm düzenimi değiştirdim adam resmen başkasını buldu bize kazık attı defoldu gitti

EŞİM VE BİTMEYEN İYİLİĞİ?