Selamss
hangi cinsin mizahı bombee¿

#sosyetic
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamss
hangi cinsin mizahı bombee¿

#sosyetic
Bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum yani benim gördüğüm kadarıyla mizahı iyi olan kadınlar da var :D ama genelde kadınların mizahını daha çok beğeniyorum ama bazen de çok boş espriler yapıyorlar mesela bel altı espri yapanlar bana o kadar çok itici geliyor ki anlatamam komik olduğunu sanıyorlar ama ülke de sanki cinsellik komik bir şeymiş gibi bundan örnek vermelerini saçma buluyorum kadın erkek fark etmiyor :D
Hayır tabii ki canım mizah konusunda espri konusunda erkekler kadınlar Ben daha ön planda şimdi gerçekçi olalım, Yani biz mesela aramızda öyle espriler yaparız ki ama bunu bir kadının yanında yapamayız mesela bir kadının yanında çavuş dediğimiz zaman hiçbir şey anlamaz ama erkeğin yanında çavuş dediğimiz zaman birçok şey anlaşılabilir Yani bu insanların tercihine göre değişir ona bir şey diyemem ama genel anlamda şöyle bir şey söylemek isterim ki kadınlar böyle fazla belden aşağı mizah anlayışı yapan erkekleri de sevmez.
Kadınlar neden mizah yapmasına örnek 😃
Kurban oluuun, kıskanmayın 💅
Ben ne olucam siz olun 😂
Kendimize mi kurban olalım :D ne saçma şey bu
Ne saçması ben kendime kurban oluyorum ne var 😃
Ukala amaaan be 😃
Hayırr katılmıyorum. Erkekler daha komik. Varlıgı komik bi kere onların 😂
Reis yavaş 🤣😂😂
Cevap
47Cevap
Hangi kadınların mizahı mizahı erkekler açık ara iyi yapıyor
Genel anlamda
Erkekler daha iyi bence...
Cumhuriyet altını gibi hatun gerçekten.
Hem yüz güldüren hem de can çektiren. Ama yavuklusu var. Tabi, şaka bir yana komik birisi. Özellikle Erşan Kuneri'deki rolleri, diyalogları ve mimikleri komikti.
Kadınlar erkeklere nazaran aslında daha mizahi. Fakat erkeklerin genel ortamda daha önde olmalarından dolayı kimi zaman fark edilmiyorlar.
Buraya kendini komik sanan bir ablamızı bırakıyorum. Keyifli izlemeler, tabii kalırsa.
https://youtu.be/ZCdRlyluQHgŞu an için erkekler daha iyi mizah yapıyor ama bu "kadınlar mizah yapamaz" demek değildir. Sadece biraz daha özgün olmak ve bu konu üzerinde kafa yormak gerekiyor.
Kadınlar kendisi gibi doğal olamadıkları için erkek komedyenler daha komik samimi duruyor. Kadınlar içinden geldiği gibi davranamıyor bir rol kesme ihtiyacı duyuyor komedyenlikte doğal olmak gerek o yüzden bizlik değil
Bak bu konuda o kadar haksızsın ki 😂
İmkanı yok , ihtimal dahilinde bile değil 😂
Yasemin sakallıoğlu diyorum 😃
Tolga çevik gibi bir gerçek varken mi?
Aha bak onu ben de severim
O zaman Aykut elmas falan hiç saymayayım ben zirvede bırakayım 😂
Ya nerden çıkarıyorlar böyle şeyleri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ahaha kıskanmayın ya
Kara mizah
Bence tamamen kişinin karakteri ile düşünceleri ile alakalı bu cinsiyeti ile değil ama sanki erkekler bir adım daha önde gibi madem ayrımcılık yapacağız😂
yani tabi iddialı acıklamalar yapmayı seviyorlar. niye haber olsun. özellikle o elbiseyi giyiyorlar ki bu gibi yorumlar ile konusuluyor olsunlar. evet rengi altın rengi. ne yapalım ynaiÇD
Hiçbirinin ismini bilmiyorum zaten niye biliyim cok gereksiz 😂 gülerken yarıldığım kadinlar da var erkekler de ayrım yapamayacağım🙄 Bu kıza ilk kez guldum ama sevdiğim bir oyuncudur
Erkeklerde bel altına vurma ve küfür olmasa doğru düzgün zekice espri yapabilen az kimse kusura bakmasın biz vuramiyoruz
Yok be o kadarda da değil yani :) nilperi güzel olmasa, elbisede o kadar yakışmasa, bu espri bu kadar dikkat çekmez bence
İkisi de kötü, mizah yapan sayılı kişi var. Cinsiyet meselesi değil. Her konuda ayrilmaya o kadar meraklıyız ki
Mimik oynadıysa bir adım sonramı görmiym. Tanıdığım kadınların yaptığı Max 1-2 espri anca mimik oynatmıştır.
Mizahı güçlü bazı kadınlar olduğunu işitmiştim. Ama bana hiç denk gelmedi. Şehir efsanesi olabilir.
Komik ve mizah yeteneği çok gelişmiş kadınlar var fakat üzgünüm ki genele bakarsak kadınlar komik ve mizahtan anlıyor diyemem :D
Espirileri kaliteli olsada maalesef akıllı kadın sayısı çok değil. O yüzden tercihimi erkeklerden yana kullanıyorum.
Kadınlar olarak da iyiyiz bana göre mizah konusunda. Ama genel olarak bakınca daha geride bir durum var diyebilirim. 😂
Erkeklerin mizahı çok daha önde bence 😁 çevreme bakınca mizahı iyi olan çok çok az kadın gördüm
Benim mizahim daha iyi jdhdjs
Mizahimi anlamiyorlarki djdhjs
Erkekler anliyor ama djhsjs
Gecen instagram hikayeme Rococo Basilisk'i paylastim kimse anlamadi ama bir kisi anlayip güldü o da erkekti
Çok arada kaldım ama ben bu soru da..🤦♀️😅
Nasıl yaa arada kalamazsın :D
Şeyyy.. illa bir tarafı seçmek şart miii..😃😅
Evet şart hshah
Sen diyorum ve konuyu kapatıyorum..🥳😂
Biz ne gülüyoruz be
Günümüzü anormalleştiren ruh hastaları sağolsun..🙄😃
sjsj diyorum ya eğlence kaynağımız onlar :D
Neyse ki bugün ki konularımızda onlar yok..🤔😃
😃 Love it, koşa koşa gelirem
Oyyyşşş..😜😃
Bence kadınlar mizah yapamıyor 😄
Linç gelecek iyi izleyin
erkeklerin mizahı kadınların mizahının çok ötesinde başarılı.
Ben bu konuda erkeklerin daha yetenekli olduğunu düşünüyorum, komik kadın daha azdır.
Öyle olan kadınlarda var onlara nal toplanan erkenden var
Kadınlarin ki nadir ama dakka bir gol bir erkeklerin ki sürekli ama binde bir tutuyor
kızlar bozulmayın ama erkek mizahçıların bariz üstünlüğü var.. 😜
kadınlar şaka yapamıyor. hayatımda şaka yapabilen bir kadın görmedim.
Genel olarak mizahı erkekler yapıyor eseride sizlersiniz
Hiç katılmıyorum erkeklerin mizah anlayışı kadınlara nazaran kat ve kat önde.
Bırak Türkiye'yi herhangi bir ülkede kadınların erkekleri komedide geçme ihtimali bile yok 😊
O sırada Pasifik okyanusunda çırpınan kadınlar ; hak ettiysek eyvallah
Kadınların mizah seviyesi yerlerde. Tabii genel konuşmak doğru değil ama erkeklerin yanında öyle.
Kadınların bizim seviyemize gelmesi birkaç asır sürer.
dikkat etmiyorum gülecek bir şey de yok açıkçası
Kadına biraz mizah yap, 2 dk sonra alınıp küser giderler :D
Sırf xper kazanmak için yazdım ama soruya gelirsek ben pek mizah veya espri sevmem. Ben Resmiyet ve Ciddi olan ortamları severim. Galiba siyaseti sevdiğim için olabilir. Saygılarımla✌️😊✌️
Anca twitter da yaparlar. Yüz yüze yapan çok nadir.
Kadınlarının %2’si mizaha sahip geri kalanı çöp
Erkekler tabiki ki kızda güzelmiş
Zevksiz sen de
Neresine bakacaktın
Kimin yüzüne
Tamam işte zevksizsin sus
Engel bye :D
Emojiyi atma bana
Iyyy 😒 ne biçim bir şey
Ben komiğim gerisi beni alakadar etmez😂
Erkeklerin mizahı daha önde
Erkek mizahı; cümle mk
Cümle artı mk
Kadınlar mizah yapsınlarda gülelim biraz.
Erkekler daha iyi mizah yapıyor bana göre.
Bana göre kadınların mizahı 10 numara. 😁
Erkekler dedim.
Sanki erkekler :)
Görsel mimik oynatmadı.
Erkekler daha ıyı sanırım bu konuda
Kadınların mizah anlayışı pek iyi değil
Kıyaslama yapılmamalı Erkeklerin de mizahı güzel
Cem Yılmaz ata demir el Tolga çevik 😊
Bence her ikiside önde
O kadar olmasa da iyidr:))
kimseyi iyi bulmuyorum hepsi birbirinden kötü
Yok ya hiçte bile olamaz kesinlikle