Koku eşittir karakter bana göre
Kokunun karakterle alakası yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biraz yansıtır ama tamamen yansıtmaz. ben mesela huzuru sevdiğim için ya da duygusallığı yağmur kokusunu seviyorum Bazı kişiler belirli kokularla belirli anılar veya duygular ilişkilendirebilir. Örneğin, hoş bir çiçek kokusu romantizm veya neşe hissi uyandırabilirken, taze kesilmiş çimen kokusu huzur veya doğayla bağlantı hissi yaratabilir. Bu nedenle, bir kişinin tercih ettiği koku, onun deneyimleri, anıları ve duygusal durumuyla ilişkilendirilebilir.
Kesinlikle öyle 🧚🏻♀️
Teşekkürler ☺️
Bence karakterden çok beynin çalışma şeklini gösteriyor 😃 Şimdi açıkla desem nasıl açıklayacağımı bilmiyorum jdjdjdj Şöyle söylim mesela birisi ferah kokuyu seviyorsa analitik zekası kuvvetlidir ama tabi öyle bir şey var mı bilmiyorum örnek verme amacıyla söyledim 😺
Bu alım gücüyle de alakalı biraz. Mesela bir zamanlar da "ayakkabı kişinin ruhunu yansıtır" derlerdi. Ama herkes beğendiği ayakkabıyı, kokuyu alamıyor ki. Alsa bile bazen mecburi ya da hediye oluyor. Sevmediği halde başka çaresi olmadığından o kokuyu kullananlar da var ~ ℳ
Kokunun karakterle alakası yok diyemeyiz ama seçtiğimiz koku da şekillenen karakterimiz ölçütünde seçilir falan filan bir yerlerden bağlamaya çalıştım da olmadı 😄
Aman çok da önemli değil zaten 😃
Cevap
6Cevap
Karakterini elbet yansıtır ama bunu ne yönde analiz yapacaksınız öreneğin hafif bir koku sürdüğünde buok naif kişilik ya da umursamaz birimi diyeceksiniz
Bence alakalı değil ya😄 Odunsu severim demek ki ben odunum.
😂
Ya koku da bi zahmet artık yani karakter yansıtmasın ya. Her kullandığı şeyde karakterine bakıyorsunuz insanların.
Seçtiğimiz kokunun karakterimizi yansıttığını düşünmüyorum ben. Daha çok zevk meselesi.
Beğenti, zevkler farklıdır ama bir koku ile, senin karakterin şu diyemeyiz, mantıklı olmaz.
kokunun zevkle ve bakım ile alakası vardır
bana göre zarif, elegans kadınlar veya elit erkekler diyelim genellikle ağır veya ağıra yakın kokular seviyor ve koku karakteri 90% falan yansıtır sanırsam
Alakası yok. Benim gibiler bulamıyor ki düzgün koku. 😁
Yansıtmaz bence karakter doğuştan gelir satin alinmaz, koku sonradan beğeniye göre çeşit çeşit alınır
BENCE her koku karakteri yansıtıyor
Ikisi arasindayim
karakterle alakası yok bence
buna bir baklamalısınız
koku kişinin imzasıdır derler,
Yansır
Alâkasız bence
En İyi Cevap