Güzellik & Bakım 25 gü Erkeklerin kadınlarda çekici buldukları kokular nasıldır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hatta parfüm ismi bilen öneri yapabilir Erkeklerin kadınlarda çekici buldukları kokular nasıldır? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seniilgilendirmiyo Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 25 gü Good gril , skandal hipnotik poision muydu neydi o da var 0 3 Yorumla Soran 25 gü Hypnotic asla güzel değil ya iğrenç kokuyordu Yorumla seniilgilendirmiyo 25 gü Yok kız ark mad kullanıyordu baya güzel kokuyordu ama good gril al net çok iyi seksi koku her erkekten iltifat aldım Yorumla Soran 25 gü Tamam asko denicem Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 95% 25 gü Bisküvi kokusu vardı bir ara şimdi onu kimsed görmüyorum ya 0 1 Yorumla Soran 25 gü Şekerli kokular yani Yorumla
tugbasstar Takip Et Xper 1 Yaş: 18 25 gü Kuzenimin kocası parfümün ne demişti. Ben de kullanmıyorum diince kokun bebek gibi demişti. 0 2 Yorumla Soran 25 gü Talihsiz bir an Yorumla tugbasstar 25 gü Haha neden ki Yorumla
__çınar__ Takip Et Xper 5 Yaş: 108 25 gü Benim bir kadinda en sevdigim koku Burberry classic 0 0 Yorumla
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 25 gü Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. Bence çiçek kokuları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Good gril , skandal hipnotik poision muydu neydi o da var
Hypnotic asla güzel değil ya iğrenç kokuyordu
Yok kız ark mad kullanıyordu baya güzel kokuyordu ama good gril al net çok iyi seksi koku her erkekten iltifat aldım
Tamam asko denicem
Bisküvi kokusu vardı bir ara şimdi onu kimsed görmüyorum ya
Şekerli kokular yani
Kuzenimin kocası parfümün ne demişti. Ben de kullanmıyorum diince kokun bebek gibi demişti.
Talihsiz bir an
Haha neden ki
Benim bir kadinda en sevdigim koku Burberry classic
Kadının kendi doğal kokusu
Bence çiçek kokuları
Parfüm
Kendi kokusu 😏