Yoksa bu parfüm olayı çok mu abartılıyor? Yaşadığınız olaylar var mı?

Yoksa bu parfüm olayı çok mu abartılıyor? Yaşadığınız olaylar var mı?

Kadinlara ilgi göstermek yerine keske bu icadi erkeklerde kullansa. Bu yenilikle 21. yuzyilda tanisabilseler. Bir de roll on un icadindan haberleri olsa keske. Kadinlar cicek gibi koksun ama bizim karsi cinsimiz ter, sigarayla karisik ter, anlam veremedigim tam ter de diyemedigim degisik bir kokulari da var hos gelmeyen. Yani kadinlarda da var boyle olan yok degil ama kadin cinsiyetinde dikkat eden tayfa daha fazla erkeklere gore. Soyle guzel bir parfum secin ve guzel kokun be karsi cinsim. Ama roll on da dahil. Yoksa terle karisik parfum kokuyor bu sefer. Bir de roll on kokusuz ya da az kokulu olursa parfumle kokusu karismaz. Benim hemcinslerimde bunu cok yapiyor. Deodoranti ayri kokuyor parfumu ayri. Ikisi bir ne oldugu bellj degil, bazen agir da olabiliyor. Bu hatayi da yapmayin.
Cevap
13Cevap
Hayır parfümler ilgimi çekmez
Bazi kadinlar denk geliyor okadar guzel kokuyorki kadini yiyesim geliyor 🙊🙉🙈
Kokudan etkileniyorum. Ama güzel bir kadının kokusu da beni etkileyebilir :)
Güzel kokmak herkes için etkileyici bir şeydir.
Hayır tabiki beni çeken yönleri zarif bakımlı ve hamarat oluşu
Kadının en güzel kokusu duş sonrası kendine özgü kokusu...
oyle sacma sey mi olur mu ya neyin kafasi bu. o zaman millet estetik yaptirmak yerine parfum alirdi
Eski sevgilimle ilk bulusmadan sonra cok guzel kokuyordun demisti. parfumumu degistirdim. simdi daha guzel kokuyorum. gucci bloom tavsiye ederim
Siz hiç parfümünden dolayı bir erkekten etkilendiniz mi
yani ilgiyi arttırıyor libidoyu arttırıyor ama uygun ortam ve şartlarda
evet
Gösterme sebebi değil
Cezbeder bence.
ewet...
tam tersi kadınlar parfümden çok etkilenir
ben vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?