Fazla samimiyet saygıyı azaltır.
Çok sevgi nankörlük getirir.
Çok iyilik suistimal edilir.
Siz bu yazılanlara katılıyor musunuz?

Fazla samimiyet saygıyı azaltır.
Çok sevgi nankörlük getirir.
Çok iyilik suistimal edilir.
Siz bu yazılanlara katılıyor musunuz?

Mesafe ve maske, hepsi birbirinden değersiz ve habis ruhlu birçok insana karşı vazgeçilmez tavrım daima. Nadir denk gelenlere samimiyet, iyilik, sevgi zaten organik olarak gelişip ilerler, zerre de pişman etmez.
Çok sevgi çok samimiyet suistimal ediliyor bir yerden sonra, çünkü ne yaparsam yapayım beni seviyor vazgeçmez anlar ve ya bir şey değişmez düşüncesi rahatlığı var ya çok hata yaptırır insana, bir zmn gelir ne affı olur ne de geridönüşü. Herkesin herşeyin bir sınırı var, bunu unutmamak lazım. Bu yüzden insan ilişkilerinde denge önemli, arkadaşlık dostluk aile sevgililik ve s.. hiç farketmiyor, karşılıklı anlayış olmalı mutlaka
Ne kadar iyilik yaparsan yap sonunda ismin nankör olur ne kadar fazla sevgi verirsen ver kiymet bilmez olurlar fazla samimiyet bence saygiyi kaybetmez daha fazla saygi getirir çunku bir insan oldugu gibiyse bu insanin saygisini çogaltir
Sen hangisine katiliyorsun daha fazla
Tabiki her şey dozunda güzeldir haklisin
Maalesef bazen sorun hale geliyor yani bir insana çok fazla samimiyet göstermek ya da çok iyilik yapmak tehlikeli çünkü bu devirde insanlar kötü kalpli olduğu için de iyilik yapsak bile bize kötülükle karşılık veriyorlar. yani vefa denen durum onlarda yok ama bir yandan da istesem de kötü olamıyorum
Cevap
3Cevap
İnsan ilişkilerinde dozu ayarı olmayan her şey sonunda tat kaçırır. Her birine katılıyorum mesafe her zaman iyidir
Evet fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir.
İyilikten maraz doğar efendiler :D
İnanmıyorum aksine gerçekten çok güzel ve çok kıymetli duygular
Hayır böyle bir çekincem yok :))
Tabi ki sevgi ilgi gösteren hikayenin sonunda hep yanlız hep darbeli ve hep haksız bu yüzden kimseye değer samimiyeti fazla vermicen
iyilikten maraz doğduğu gibi (yine de iyilik yapmak iyidir) fazla samimiyette hadsizliğe evriliyo
Atalarımız boşuna azı karar çoğu zarar dememiş.
%100 katılıyorum azı karar çoğu zarar her şeyin.
Ölçülülük şart diye düşünüyorum
Evet katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?