Mutsuz bir haftasonu geçirirken size de sorayım;
İnsanlar fazla ilgi, sevgi görünce değişir mi?

Şimdi herkes sevgi neden fazla olunca insana zarar verecek der ama bence öyle değil.
Biliyorum bir çoğumuz sevgi açlığı çekiyoruz bu zamanda sevilmemek en büyük sorunumuz ama öte yandan çok sevildiğinizi düşünün..
Sürekli sizi sık boğaz eden sürekli sizi ilgiye boğan birisi olduğunu düşünün nefes alamaz duruma gelmediniz mi?
Sevginin fazlası da bence zarar, yokluğu zarar olduğu gibi.
Her şeyin fazlası zarar ya, nasıldı bir cümle vardı çok güzel anlamı var, fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesi demektir gibi cümleydi...
Evet kuzum kesinlikle öyle
Ne guzel yorum
Bunu karakteri zayıf ve kendini tanıyamayan silik , zavallı insanlar yapan. Paraya ve ilgiye bozulan insanın karakteri de bozuktur. Bu gerçektir. Öyle insanlar eş de satar , dosta satar , ana - babada satar. Böyle bir şey olduğunda zaten o kişiden ya da kişilerden soğuyorum. Gereksiz insanlar.
Doğa gibi mide gibi hayat nasılsın insanda öyle. Şimdi sen 80 kiloluk adamı doyur doyur övgü (yemek) yle besle. 120 kilo yap sonra aç bırak veya normale dön vücut iflas eder. Sevgininde fazlası zarardır fazla değer sizi deler
Cevap
22Cevap
Üzülerek söylüyorum ki önemli miktarda ilgi manyağı kız ve bir o kadar da bi tarafı kalkmış erkek var.
Bunlara ilgiyi az kessen ilgiyi alacakları ilk kapıya koşarlar. Ve bunlarla çok ilgilendiğinde de ya "sıkıldım" bahanesine sarılırlar ya da "daha iyisini bulayım" diye uzaklaşırlar.
İleride eğer bunu kontrol edemezlerse de 30 yaşların ortasından itibaren bunalımlardan çıkamayacaklar.
Haklısın
Keşke kimse ilgi manyağı olmasaydı da ben de yanılıyor olsaydım.
hem de oyle degisirler ki
bir sey yaparken cekinmezler nasil olsa birakmaz beni derler
gec cevap verirler, hesap vermezler, atar gider
ama bir kere uzaklas kopek olurlar pesinde
iste fazla sevgiye simariyorlar kaybetmeye yakin kopek oluyorlar
insanlar fazla ilgi ve sevgi görünce değişmezler.
sadece karşısındakini cepte garanti görüp, gerçek yüzlerini belli ederler.
👍
"Azı karar çoğu zarardır "o yüzden ilgi ve fazla sevgi insanı en alttan en üste taşır fazlası...
Fazla sevgi görünce herkes değişir. İnsanlara ilgi göstermeyeceksin. İçinden göstereceksin
Haklısın
İnsanlar değişmez ama insan sandıklarımız ilgi ve sevgi gördükçe içlerindeki kötülüğü açığa çıkarırlar.
Evet maalesef öyle oluyor çok sevdiğin değer verdiğim insan benden uzaklaşıyor veya aynı değerin onda birini göstermiyor
Fazla ilgi şımartıyor insanı bir şey zanettiriyor insanda...
Kesinlikle mesafenizi koruyun , yeri geldiğinde ödün vermemek iyidir.
Evet bizler öyle nankörüz malesef... kıymet bilmek yerine bi taraftarımız kalkar hep
Değişirler kimseye haddinden fazla sevgi değer göstermemek lazım yerini yadirgiyorlar sonra..
Fazla ilgi alaka eşşeği deve yapar yerinde kararınca olacak herşey
Kişiye göre değişir. Kimisinin egosu tavan yapar, kimisi ise bu ilgiye layık olmaya çalışır
Aynen öyle. Sevgimi göstermekte artık cimri davranıyorum.
Oturmuş bir kişiliği veya karakteri yoksa değişirler.
Evet değişirler, hatta değişmek de demeyelim umursamaz olmaya başlarlar.
Karakteri oturmuş ve olgunsa değişmez, onun dışında geneli değişir ve umursamaz olurlar ne de olsa cepte mantığıyla hareket ederler
Evet, kesinlikle değişir tecrübeliyim bu konuda çok yüz vermeyeceksin insanlara
Eşege fazla deger verirsen kendini yaris ati zanneder diye bir soz var ya tam olarak oyle iste
Aynında değişiyorlar ve bu olay hiç şaşmıyor
Evet değişirler kendimden biliyorum
Herkesin bir yerde gtü bası oynamaya baslıyor.
Kesinlikle denenmis test edilmiş onaylanmıştır.
Bazıları değişiyo bazıları daha bağlanıyo
bazıları değişiyor gibi
Sevgi ne ya yeniyor mu?
Evet direkt arkasına bakmadan topuk 🤦
Evet bazen değişiyorlar..
Genelde bir yerleri kalkıyor
evet degişir
İnsanlar Her şeyi yapabilir
ben aptallaşiyorum
Şımarırlar
Değişirler
Fazla değer başını yere eğer.