Neden kızın ailevi problemini dinlemek arkadaş olarak görmesine neden olur?
İlişki dediğin şey problemlerin paylaşılması değil midir? Kadın derdini anlattığı zaman dinlememek mi lazım aşık olması için?
Neden kızın ailevi problemini dinlemek arkadaş olarak görmesine neden olur?
İlişki dediğin şey problemlerin paylaşılması değil midir? Kadın derdini anlattığı zaman dinlememek mi lazım aşık olması için?
Her derdini anlatanla bir şey yaşamak zorundaysak, derdimiz var demektir. Asıl sorun her derdini anlatanla yakınlaşmaya çalışmak. Belki de artık dayanamamış ve anlatması gerekiyordu ve seni buldu. Tabi önemli olan derdinin ne kadar önemli olduğu. Her derdini anlatana yavşamayın sizde. Ayrıca kimse kimsenin de yara bandı değildir. Herkes yarasını kendi iyileştirsin. Çok ortaya konuşuyorum. Yanlış anlaşılmasın. Kadınlarda her derdini dinleyene anlatmasın, kanmasın. Dert anlatacağım diye yanlış kişilere sığınıyorlar onlar da mağdur oluyor.
Olm sadece o değil bakın bu sitede de çok görüyorum. Mk kızlar gidiyo serefsizin biriyle s kişiyo her haltı yiyo ondan sonra geliyo bu sitede erkekler ölsün erkekler yaşamasın bilmem ne diye saldırıyo bu gariban fedakar erkeklerimizde akıllarınca gelip o sorunun altında erkekleri savunuyor kızın derdini dinliyor falan ondan sonra bu kız tekrar o erkeğe vurdurmaya gidiyor. Be mınakoduklarım siz kimsenin yara bandı değilsiniz kendinize gelin. Adam olun kullandırmayın şu kızlara kendinizi
Hayır sevgili derdi değil. Ailesinin kötü davrandığını falan anlatmasindan bahsediyorum
Ne olursa olsun lan. Hiç mi zorunuza gitmiyo olm kız size dert anlatıyor içini döküyor kendinş rahatlatıyor sizi strese sokuyor sonra gidip başka bir adamı cinsel olarak rahatlatmaya gidiyor. Kızların hiçbir derdini dinlemeyin
Evet dinleme boş ver ben de erkeklerin sıkıntılarını dinlemek istemiyorum artık çünkü susmuyorlar aşkını yaşa sevgini hissettir dert dinleme o psikologların işi
Bir kere başından geçeni dinledi diye o erkeği arkadaş olarak mı görür yani? Derdini anlatmaya başladığı anda konuyu mu değiştirmek lazım
Bir kaç cümleyle geçiştir boş ver takma falan de
Cevap
1Cevap
Dert kuyususun kardeşim sen ne ilişkisi ne haddine
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?