- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılburada o kadar boş insan var ki kendi dertleri sıkıntıları yedikleri b*kları ört bas etmek adına KS de yargı dağıttığını iddia eden kişiler bu dedikoduları çıkartıyor. Bire bir yaşadım aslı olmayan bir şey ile beni yargılamaya kalkan şerefsiz önce kendi yediği haltları temizlesin ve hiç kimsenin bilmediği şeyleri bildiğimi dahi bilmeden atıp tutuyor burada ve herkesi ifsalıyor güya ve dedikonun hasını kendisi yapıyor. Ağzımı açarsam ortalık karışır. Ben kaostan beslenmiyorum birileri gibi ve kendimi biliyorum onun için yapılan dedikoduları sallamıyorum.
Benim derdim bana yetiyor. Kimse bana ajitasyon yapmasın ve kimse bana dedikodu ile gelmesin.
Hayat benim hayatım kimse benim namusumuz bekçisi degil. İstediğimi yaparım kime ne? Herkes kapısının önünü temizlesin
Bu arada yargı dağıtan dedikodu yapan kim varsa asıl onların namus ayarları bozuk her b*ku yiyip senin benim namusumuzdur peşine düşüyorlar size ne, size ne *m benim popiş benim kesin sesinizi ben bmveya başka kadınlar sizi alakadar etmez herkes kendine sahip çıksın.
22 Yorumla- +1 yıl
Woow 😃👏
En İyi Cevaplar
+1 yılÜniversitede okurken ilk yılki oda arkadaşım numaranı tarihten birine vermiş. Geçmişte aramı yapmaya çalışacaktı. Sevgilisi yüzünden yapamadı. Sonradan ardımdan "Zengin birini bulursa evlenir. İnsanlarla parası için takılıyor." demiş. Bölümümü, adımı, iki yıl sevgilim olan biri vardı, onu falan hep anlatmış ama yemin ettirmiş kim olduğunu dememesi için bana.
Çok saçma yani. Üniversitede hepimiz öğrenciyiz. Zengin koca arayışında olsam üniversiteden mi birini ararım? Mal mıdır? Nedir? Hayır yani bir de ben aç mı kalmışım diye düşündüm. Ailem bana sanki para yollamıyor da insanlarla parası için takılayım. Tabii, o öyle biri olduğu için beni de kendiyle karıştırdı anlaşılan.
Çünkü onun da ilk yıl bir sevgilisi vardı ve birlikte sinemaya gitmişti. Sevgilisine ailesi harçlığı haftalık olarak belirli bir miktar veriyormuş. O yılki sevgilisinin babası kapıcı idi. Ailesinin maddî durumu çok da iyi değilmiş. Sinemadan geldiklerinde odada "Popcorn ve içeceğimi, biletimi ben aldım." diye lafını yapmıştı. Ayıp yani bence bu. Almak zorunda mı ayrıca? İkisi de öğrenci her ne kadar sevgili de olsalar. Ondan sonraki sevgilisi (Şimdiden evlendi.) eli çok açık biriydi. Ailesinin de maddi durumu iyiymiş. Ne tesadüf ki onunla ayrılmadı, kendi evlendi. 😂
Cidden bu hemcinsim çok fena, müthiş kıskanç. Zaten başka şeyler de duydum da neyse...
12 Yorumla- +1 yıl
Allah hemcinslerimizden korusun :D
- +1 yıl
Amin 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHad bilmeden arkamdan laf koşturanları ilahi adalete havale ettim. Gizli mavi üyenin teki benim sorularımı ve cevaplarımı ChatGpt ye yazdırmakla itham etmişti beni, soru açıp. O günden beri kendisini her gün ilahi adalete havale ediyorum artık kendisi bilir! Sükûnetim unuttuğumdan değil bunu da bilsin!
30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen gerçek hayatta pek dedi kodu duymadım sadece bu sitede duymuştum ama bu sitede de çekemeyenim çok olduğu için zaten umursamadım hatta bir ara ruh hastası biri vardı 20 tane hesap açıp açıp hakkımda soru falan sormuştu bir küfür ediyor bir aşığım diyor kim bilir kız mı erkek o bile belli değil yani böyle kişiler ile çok karşılaştım bu sitede ama hiç umursamadım hatta acıyorum onlara sadece :D
o kadar çok işsiz var ki gerçekten de yani işleri güçleri yok sadece başka insanlar laf atmakla zamanlarını harcıyorlar zaten bu kişileri engellemek en iyisi çünkü kafaya takmaya ya da umursamaya bile değmezler gerçekten de zaten bir çok kişinin de başına gelmiştir burada eminim yani sahte hesap açmaları ya da özelden rahatsız etmeleri ya da arkalarından konuşmaları işin kötüsü de bazen insanlar bunlara inanabiliyor maalesef. tanımadıkları halde ön yargılı oluyor ondan sonra da.
14 Yorumla- +1 yıl
Ah be :D sen de mi geçtin o yollardan
- +1 yıl
Çoktan abla sonuncusu yeni sayılır hata :D
- +1 yıl
Boş beleş insan çok. :D
- +1 yıl
Öyle abla ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılHakkımda duyduğum en garip dedikodu şu;
Liseye gidiyorum o zamanlar, annem ve babam yeni ayrılmış. İkiniz yaşıyoruz. Bizim lisenin özelliği gereği askeri üniformaya çok benzer bir okul forması giyiyoruz. Birkaç ay sonra ev sahibimin kardeşi benim yanıma geldi. Tabi nerede okuduğumu falan bilmiyoru. Çok yakın değiliz. Bana dedi ki annen eve yabancı erkek alıyor. Tabi çıldırdım. Dedim nasıl eve erkek alıyor? Bana dediğini hiç unutamıyorum. Bana dedi ki her akşam eve ben yokken "askeri üniformalı" birisi geliyormuş. canım beni sivil tanıdığı için annemin eve askeri üniformalı birini aldığını düşünmüş. Kendi adıma duyduğum en saçma dedikodu buydu.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. En yakın arkadaşım nasıl para kazandığımı bildiği halde bazılarına kara para akliyor demiş, ortaklarına da kayınpederi zengin ordan geliyor yoksa nasıl kazanacak demiş. Ama unuttuğu bişey vardı. Ortağı hem sınıf arkadaşım hem de eşlerimiz aynı köylü. Lan diyor adam bir de bana diyor bunu diyor arkadaşım. Sanki biz seni de kayınpederini de tanımıyoruz 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Kara para he mi :D vay pe
- +1 yıl
Oha :D itiraf etti
- +1 yıl
Tamam geliyorummm
+1 yılÖldü dediler benim için 🥲7 yık önce lise sonda kaza geçirdim uzın süre yoğun bakımda kaldım benden 2 gün sonra da karşı komşumuz vefat etmiş çadır kapımızda kurulmuş liseye giden arkadaşlarım da ölen kişinin ben olduğumu sanıp tüm sınıfa eylül öldü diye yaymışlar yoğun bakımdan çıktıktsn sonra aylar sonra okula gittiğimdr hortlak görmüşs döndüler ulan hadi öldüm lan biriniz de baş sağlığına gelmediniz dedim helvamı bile yemediniz dedim
14 Yorumla- +1 yıl
Tövbe de hsjs :D ölmeden mezara koyacaklar
- +1 yıl
Koydular ulan ama çok koydu ölsem cenazeme bile gelmiceklsr demek
- +1 yıl
Ahaha kahkaha attım :D
- +1 yıl
Bizim sınıftaki kızlar hepsi erkek peşindeydi be sadece 1 tane kankam var o beni hastanede de evde de ziyarete geldi. Sınıftaki kızları toplayıp gelmek istemiş hepsi de erkeklerin peşinden gitmiş 1 gün olsun gelmedi oh olsun dedim hiçbiri lisedeki sevdiğiyle evlenmedi
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılModerasyon yaparken 1xperlik hesapları takibe aldığım oluyordu.
Takibe aldığım üyelerin nikleri sapık olduklarını anlatan niklerdi : )
Lotus bunlarla özelde ne yapıyor diye konuştukları kulağıma gelmişti.
Bunun haricinde başka bir şey duymadım.110 Yorumla- +1 yıl
Ne yapıyor olabilirmişsin djj
- +1 yıl
Ne bileyim milletin kafası nasıl çalışıyor.
Halbuki ben sanal olan hiçbir iletişim türünü sevmiyorum reel olmalı 😂 - +1 yıl
Tabii :D kafaları çalışmıyor djdj salla gitsin
- +1 yıl
Tınlamadım ki zaten.
Kişi kendinden bilirmiş işi demiş atalarımız.
Ayrıca burada bir kaç kişi hariç kimseyi ciddiye almıyorum.
Burası benim için eğlenme amaçlı kullandığım bir mecra.
Benim reel hayatim asıl olan.
- +1 yıl
Tebriks 😃
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
@düşünen_biri nerelerdesin? seni görmedim uzun zamandır.
- +1 yıl
Özledin mi😄
- +1 yıl
Evet özledim 🙂
- +1 yıl
İnanmam😄
+1 yılÇok zor bir zamanımda sevgilim olduğuna dair söylemler çıkmıştı :D bu kanıya nasıl vardıklarını asla bilmiyorum olsa onları ne ilgilendiriyordu onu da çözebilmiş değilim.
Aslında çok daha bombaları varda gerek yok insanlar nasıl zevk alıyorlar bundan çok şaşırtıcı
12 Yorumla- +1 yıl
Egomuz okşanmıştır 😅
- +1 yıl
Nasıl¿
+1 yılAy varsa da ben henüz duymadım😂
Bir kaç kez çocuğum olduğundan bahsedildi sadece, o da özelden falans
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten korkak gibi özelden anca dhsj
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyle birlikte olmadım ama erkekler arasında yatakta iyi diye konuşuluyormuş yok bilmem neler yapıyormuşum. iğrenç iğrenç şeyler. sonra kurcalayınca ayrılığı hazmedemeyen eski ucubenin yaydığını öğrendim. hak ettiği mükafatı almasını sağladık ama çok kötü bi durum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz iftiraya giriyor ki
+1 yıl
🤭O bebelerinin teyzesi olduğumdan şüpheleniyorum..😂14 Yorumla- +1 yıl
Al onları bağrına bas :D senden nasıl gizledim bebelerimi 😓 Bayram harçlıklarını hazır ediver hahsjs
- +1 yıl
Her şey bitmiştir, bebeler bende kalacak..😂😂
- +1 yıl
Tamam yenilerini yaparım ben de djjd
- +1 yıl
Yenilerinin olmadığı ne malum.. 😂😂
+1 yılAyyaş demişlerdi hakkımda baya güldüm buna
her alkol alan ayyaş mı oluyor yani:)15 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar alkol aldığına göre değişir :D
- +1 yıl
sabahtan akşama kadar alkol almıyom ki:)
- +1 yıl
Geceden sabaha kadar :D anladım
- +1 yıl
algıda seçicilik bu kadar olur :D
- +1 yıl
😅
+1 yılEski iş yerimden biri ortak tanıdıklarımızdan birine, kendisine açıldığımı ve onun bana karşılık vermediğini söylemiş. Bu kişi ile doğru düzgün bir sohbetim bile yoktu. Yıllar sonra duymuştum bunu ve ciddiye dahi almamıştım. Bazı insanların gerçekten kafaları çok farklı çalışıyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hakkımda duyduğum dedikodular -gerçi ben bi tane gördüm- hiç de saçma değildi.
Ksnin fix dikkat çeken üyelerine yapılan dedikodulardandı. İnsan biraz yaratıcı olur yani herkese söylenen şeylerin bana da söylenmesi biraz egomu sarstı.
12 Yorumla- +1 yıl
Kendi dedikodusunu değerlendirmeye almış :D
+1 yılGay olduğumu düşünenler vardı.
Öylesine "Ben kızlardan hoşlanmıyorum" demiştim. Bunu ciddiye alıp büyütmüşler. Sonra "Sen gaymişsin öyle mi?"
Ben gay değilim. Hiçbir tercihim yok. Kamuoyuna duyurulur. 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Bir daha be söylediğimize dikkat edelim :D sjaj
- +1 yıl
Hehehe evet. 😃😑
+1 yılArkadaşın biriyle adım çıkmış. Adım halen inmedi ama. Ben de baktım inmiyor, ekmeklerine yağ süreyim dedim 😅
25 Yorumla- +1 yıl
Bal da sürseydin 😅 lezzetli oluyor
- +1 yıl
Hiç merak etme 😂
- +1 yıl
😅😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla daha yakin zamanda şeytan olduğumu duydum, hele ki ben yani😅
Bir ara platonik aşık oldum ne bileyim pek fazla takmamak gerekiyor, ağzı olan konuşuyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay 😃
- +1 yıl
Yaa ne sandın 😂😄💕
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sitedeki olgun kadınların parasını yiyormuşum. Hatta şantaj bile var. Bu ikisi aşırı saçma gelmişti. 🐍
İş ortamında da hiç olmayacak şeyler duyuyorum.110 Yorumla- +1 yıl
Afiyettooo :D bunlarda para mı var sjsj
- +1 yıl
Yiyon ya ondan :D çok sugar analar var demek djdjd
- +1 yıl
Ben biliyorum kimin ürettiğini 😃 şurada yemediysen orada yemiştirsin itiraf et ve kurtul
- +1 yıl
djdj sen zengin kadınları söyle :D biz de ev araba aldıralım
- +1 yıl
Söz ağızdan bir kere çıkar fakat ben burdan ev istemiyorum ki ya sonra onu satmakla uğraş djjd
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğum, hatta bir tane de çocuğum olduğunu söylemişler.
Yıllardır bulamadığım evliliği ve mutlu aile tablosunu KS sayesinde ışınlamışlar da haberim yokmuş.
14 Yorumla- +1 yıl
Bayram harçlığı hazır :D getir elimi öpsün
- +1 yıl
Bulursam söylerim. Kız mı erkek mi onu bile bilmiyorum daha :)
- +1 yıl
shdh mutlaka söyle 😃
- +1 yıl
Tamam 👍
+1 yılBen sadece burada vakit geçiriyorum. Benim hakkımda dedikodu yapanlar yoktur galiba. Olanlar varsa da "şemsi paşa pasajında sesleri büzüşsün" ne diyeyim yani 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Büzüşsün okurken bile dilim dolandı djdj
- +1 yıl
😂
İşim sürekli olarak bilgisayara bakmayı gerektirdiği için gözlerim çoğunlukla kızarık bu yüzden bi hadsiz de arkamdan uyuşturucu kullanıyor diye dedikodu yapmıştı
13 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha :D iyiymiş bu ama
- +1 yıl
Tabii ki ben dalgaya alıyorum
+1 yılUzun zamandır duymuyorum
Bu arada çekemedikleri için dedikodu yaparlar, meyve veren ağaç daima taşlanır misali 😌
15 Yorumla- +1 yıl
Çekemeyen biraz inandırıcı dedikodu yapsın :D bezdim valla hiç işin yoksa bebe yap şimdi djdjs
- +1 yıl
Kimin canını yaktın be güzelim dşgödld
- +1 yıl
Bebeğim ben aslında uslu uslu duruyorum valla bak :D şaşırıyorum hatta.
- +1 yıl
"👑" Al tak 💚
- +1 yıl
🫠♥️
Neymiş kendimden başka kimseyi sevemezmişim külliyen yalan onlar sevilmeyi haketti de biz mi sevmedik😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yürü be djdj
+1 yılBir zamanlar yaptılar onu söylemeyim it gibi pişmanlığıni çektide.. bir demedi. kiz ben seni çok kırdım diye.. o kini onu bile söyletmedi ona..
12 Yorumla- +1 yıl
S o n pişmanlıııık neye yarar :D
- +1 yıl
Çok şu geçti altıdan aynen ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Renkli çorap giydim diye şirkette bazı vatandaşlar gay olduğumu düşünmüşler. Kanıtlamam zaman aldı :D
11 Yorumla- +1 yıl
shsjjs :D maşallah
Arkadaş gurubunda birinin red ettiğimde zaten gözüm aynıbarkadaş grubunda başkasındaymıs felan sıra sıra gelip sorguya çekildim sonra aynı gruptaki o kadın gelip bir gece kendisi acıldı onu da red ettim fakat genede bitmedi çingeneler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. OOO Hangisini saysam ki iki muhabbet etmeye gelmiyor herkesle sevgili olduk mk
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle öyle sevgililerin bitmiyor senin ajjs
+1 yılBugün sana SS atan, yarın senin SS lerini başkalarına atar😄
14 Yorumla- +1 yıl
Atsınlar diye veriyorum zaten malzeme
- +1 yıl
Bunu mu anladın 😄
- +1 yıl
Senin de hep birileri siteden gittikten sonra ortaya çıkman çok manidar :D
- +1 yıl
Azcık daha uğraş, bulursun belki😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir akrabam (!) evli adamla görüştüğüm iftirası attı kanım donmuştu duyunca insan arkadaşı ile merhaba merhaba yapamayacaksa yolda denk gelip gidelim gömelim kafamızı toprağa. Etme bulma dünyası ama.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazı akrabalar kapatılsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında banada fake diyen vardı. Ağzı olan konuşuyor. Kafana takmaya değmez üzülme. Önemli olan insanın en yakınındakilerin ona güvenmesi. Onlar güvenmediğinde canı yanıyor insanın sadece.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok be, ne üzülmesi 😅 eğlence kaynağım onlar benim
+1 yılBurada biri lez olduğumu söylüyordu sfjsdj ne alaka ne alaka yaa
16 Yorumla- +1 yıl
Buradan biri dediyse ohoo sjsj
- +1 yıl
Kendi halinde takılan üyelerden ne istiyor bunlar ya 😄
- +1 yıl
Kendi halinde takılmak ne demek ha :D öyle bir hakkın olduğunu mu düşündün sen djdjs
- +1 yıl
Evet sjdkdj😂
- +1 yıl
Kendine gel burası KS hdjssj
- +1 yıl
Tamam sjhjs
+1 yılKim sana fake demiş merak ettim, bence değilsin 😄
12 Yorumla- +1 yıl
shsh kimlerin söylediğini salla ama bir şey ortaya atılıyorsa ispat edilsin canımı yesinler :D teknoloji bayağı ilerledi misal görsel aratma var
- +1 yıl
Haklısın 😄
u +1 yılEvden kaçmış demişler benim için 🤦♀️ sadece şarjım bitmişti ve eve de biraz geç gitmiştim.
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D kaçma Allah’ın emriyle bitsin şarjın tövbe ya
- +1 yıl
😂kaçacak bi tip var bende demekki sksjs
+1 yılAyakli gazete demişler arkamdan cok ayıp dedikodu yasam enercimiz 😁
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D etmeyin eylemeyin
- +1 yıl
😅😅
+1 yılÖnceki işimde torpille girmşim. Öyle diyenler varmış
11 Yorumla- +1 yıl
He torpille girdim de geç
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılPek kimseyle samimiyetim yok o yüzden bilmiyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Sen biliyorsan söylesene biraz gülelim :D
- +1 yıl
Yok bilmiyorum fısfıs, sorry 😃
- +1 yıl
Sorun değil :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuruntu yapıyorum sanacaktım, sonra tak SSler ne demek? Neyin SSi?
Saçma sapan şeyler duydum ben de lisedeyken saçların boya senin falan demişlerdi
14 Yorumla- +1 yıl
dedikodu SSsi 😃
Cevap sahibi+1 yılKim getiriyor sana bu SSi?
Bak senin arkandan bunları söylüyorlar diye ki getirip gösteriyor?
Arkandan ne demişler ki en fazla?- +1 yıl
Millet arkadaşlarını satmaya bayılıyor. İki yüzlü insanlar var işte, onlar getiriyor ben de ses etmiyorum :D demişler işte bir şeyler
Cevap sahibi+1 yılKavga ediyor musun dedikodunu yapanlarla?
Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. güya muallayı sandala atıp ruhunda hicran söyletmişim, töbe yalan
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😃😃
+1 yılNe dedikodunu yapmışlar, merak ettim bak 😄
Duymadım, duyduklarımıda önemsemedim. Beni bilen bilir dedim geçtim
12 Yorumla- +1 yıl
Bekle sen, sana da gelirler :D aynen sosyetic öyle de tamam mı shshaj
- +1 yıl
😄 Küfür etsem olmaz mi🫣
+1 yılHerkese evlenelim mi diyormuşum bir şeyler vardı.
Birisi buradan yarın evlenelim diye gırgırına mesaj atmıştı, bende yarın olmaz sonraki gün olur demiştim 😂 Olay oradan koptu galiba 🤷🏻♀️10 Yorumlahakkımda çok dedikodu etmezler herhalde çünkü sosyal insan değilim ama lise hayatımda başarımı kıskanıp arkamdan konuştuklarını duymuştum ama pek önemsemiyorum ya ama en garibi geceleri salıncakta sallanmayı seviyorum ve kimseyle konuşmuyorum diye ( akrabalarla konuşmayı hiç sebmem.) beni deli ilan etmişlerdi lol neyse pek takmıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyada falan duymadım da iş yerinde olmuştu.
Servise gittiğim yerlerden prim aldığımın dedıkodusunu yaymışlardı.
İnadına ‘ evet alıyorum , şimdi ağlayın ‘ demiştim10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Askerden önce arkadaşlarım neden bir hatunu beceremiyor diye konuşurken duymuştum toplum olarak nere gidiyoruz bilemiyorum.
2015'de gittim askere hala unutmam.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Hastaymısım o yüzden ilcede yasamaya karar vermişim 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Bu biraz acımasızca
+1 yılÜniversite tercihlerinde farklı şehirleride tercih ettiğim de sevgilimin yanına gitmek için yazdığımı iddia etmişlerdi. Aynen gebes kaplumbağası akrabalarim aynen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılEski iş yerimde 22 personel ikisi erkek biride ben tabi 20 si kız olduğuna göre hakkımda ilginç dedikodu çıkarmışlardır ne olduğunu tahmin ediyorsundur ben hiç söylemeyim kddkfl
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Gay olduğumu duymuştum 💆♂️
14 Yorumla- +1 yıl
shsjsh bunu ne çok yazan olmuş ya
- +1 yıl
Hı baksana görüşlere djjd
Gizli Üye(30-35)+1 yılLisedeyken hamile kalıp çocuk aldirmisim oyle dediler 😄 manyak kızlar
11 Yorumla- +1 yıl
🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle cinsel birlikteliğimiz olmadığı için yakın arkadaşları demek ki bu çocuk gay demişlerdi üniversitede. İnsanların zihni gerçekten çok geniş.
10 Yorumla
+1 yılBenim hakkımda etmedikleri dedikodu kalmamiş ama en saçması bi kızla yattigimi söylemişler =).(bende kızım)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bu kadar parayı kazanamaz bu kesin yasaklı madde satıyor diyenler sonra benim işletmelerime gelip çocuklarına is istediler
10 Yorumla Altınları takmama sebebi birbirine değerse gramı düşer diye takmazmışım 😁😁 sevmediğimden olamaz mı demiştim
22 Yorumla- +1 yıl
😅 yaratıcı teyzeler
+1 yılhakkımda dedikodu yapıldığını hiç duymadım desem 🙉 tavşan boku gibi ne akarım ne kokarım 😂😂🙈
10 YorumlaKendi Halinde Akıllı Birisi Demişler Hiç alakası Yok Çok Saçma Ruh hastasının Tekiyim
10 YorumlaEvime giderken eski okulumdan birisi demişti ki dışarıdan çok sert duruyorsun Şaşırmıştım buna
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki dönmüştür de benim hiç haberim olmadı, haberim olmasına da gerek yok pek :D
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvliydim.
Yeğenim ile olan fotomu da çocuğum diye yaymıştı şıklık10 Yorumla
+1 yılAklıma gelmedi hiç🤔 pek kulak asmadığım için herhalde vız geliyor tırıs gidiyor
10 Yorumla
+1 yılHakkımda bir dedikodu çıktığını sanmıyorum hiç duymadım da
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Üniden bitirdim geldim mahallede kız getirmiş evlenmiş evde saklıyormuş diye dedikodu çıktı babam gülerek kızı nere sakladın lan it diye sormuştu ahfjjakdıa
10 Yorumla
+1 yılKız gibi değil diyen oldu erkekten dönme diyen oldu...😂
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben anlamadım :D
+1 yılŞey duymuştum ya biri geldi "sen ateistmişsin herkes öyle diyor" demişti 😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
djdj yaratıcı insancıklar
- +1 yıl
Hayal dünyaları rengarenk
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hakkımda hiç dedikodu duymadım dedikodumu yapanlar olmuşsa da bilmiyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat