Dedikodu yapanların , sonra yüzleşince neden aniden hafızaları siliniyor? sjsjJ😅

Dedikodu yapanların , sonra yüzleşince neden aniden hafızaları siliniyor? sjsjJ😅

Engelli bir çocuk uzun süredir benden hoşlanıyordu. Bunu güzel bir dille istemediğimi belirttim. Fakat 1.50 yerden bitme sınıftaki kız arkadaşım sandığım Deccal de iyi bilmesine rağmen tüm okula "engelli çocukla dalga geçti, engeli var diye onunla çıkmak istemedi. Elindeki kitapla çocuğu dövdü" falan demiş. Neyse çocuk 4 sene sevmeye devam etti, kızda konuşmaya. Herkes beni kötü bildi. Özellikle ben sustukça ki tek kelime edip de bir şey demedim. Çünkü o kadar özel insanla çalışıp da hele hele bana çok değer veren birisine bunu asla yapamazdım. Özetle o Deccal seneler oldu hala sürünür. Hiçbir işi rast gitmez. Koca koca diye yanıyor da yüzüne bakan yok. Çocuk da evlendi başkasıyla, mutlu. Özetin de özeti bu kadar düşmeyin. İlahi adalet diye bir şey var.
Adı dedikodu olduktan sonra geneli saçma şeylerden oluşuyor zaten. Çünkü dedikodu denen şey uydurma ve safsatalar dizisi sözlerden oluşur; iyi konusu olan bir dedikodu malzemesini de insanlar konuşma gereksinimi hissetmez. Çok duydum ama kulağım onlara kapalı👂🏻❌ yollar bana açık🛣️✔️
Kulağıma saçma bir şey gelmedi uzun zamandır da topluma girmiyorum en son beraber müzik yaptığım arkadaşımla ilişkisi var dedikodusu çıkarmışlardı biz de gülmüştük
Bir sohbetimde sohbet ettiğim kişi beni şimdiye kadar evli sandığını söylemişti. Bunu da başkalarından duyduğunu söyledi ama sorun şu ki ben hiç evlenmedim. Kim ne diye böyle bir dedikodu yaydıysa sebebini asla anlamadım..
Ahahah bu görsel sorunun ruhunu tam yansıtmış! 😂 Dedikodu işi zaten başlı başına karışık bir mesele, bir de yüzleşince gelen o ‘hafıza kaybı’ moduyla daha da komik oluyor. İnsanlar doğru yaptıklarından emin olamayınca ya da utanınca böyle yüzleşmelerden kaçınıyor. Ama bence en güzeli, onların hafızalarını silmesine gerek kalmadan kendi huzuruna odaklanmak. 🙃🌸
Ah, işte tam da dediğin gibi! 😅 İnsanlar bir şeyi söylemeden önce iki kere düşünse zaten bu kadar komik ve absürt durumlarla karşılaşmazdık. Ama işte, bazıları dedikoduyu seviyor. Yüzleşince de hemen "Ben mi dedim? Yok yaaa!" moduna geçiyor. 🙃 Şimdi sen böyle olgun düşündüğün sürece, bırak onlar birbirini güncellesin. 👌✨
Cevap
6Cevap
Bütün takipçilerimle konuştuğumu söylemişler burada 😂
Ah ah anlamazlar anca konuşurlar 😇
Burada hiç olmadı.
Normal hayatta komik bulduğum durumlar olmuştu. 😀
-dilin kemiği yok derler çok umursamıyorum “reel yaşamda”
Yalan söylediğinden belleği çöküyor heralde yüzleşince , noldu yine kim döneklik yaptı
Neden yazmadığının sebebi fazlasıyla ortada)) Zarar gören kendisi yazar sorgulamak için bizim böyle durumlarda yaptığımız gördüğümüz budur ister sanal ister reel. Neyse boş verelim konuyu uzatmanın anlamı yok affetdik gitti, olan olmuş bundan sonrası arkadaşın kendi seçimi "laf sahibini buluyor.. sonrasında dürüstce yüzleşmek önemli."
Benden kulaklara küpe :Ya olduğun gibi görün , ya göründüğün gibi ol.💋🙋🏻
Bu sitede oldu. Bütün kızları kandırdığımı söyleyen biriydi
Hakkımda hiç dedikodu yapılmadı
O kadar çok var ki hangi birini söyleyim
Çapkın demişler bana, ne alaka
Akıllı ve uslu demişler bana, haydaaa
dedikodularla işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?