Duymuyorum ki duysam da takmıyorum düşünüyorum hatırlayayım diye 🤔ah he Bi dk Bi tane geldi aklıma,
Sevgili kardeşim @Illecebrous u çekemeyen tuvalet kağıdı tayfa olmustu. Kendisi bana karışma şunları adam yerine koyma diye agzına geleni sayarken, ben ise gülerek dur biraz eğlenelim deyip, haksızlığa da pek gelemem ya işte neyse, güzel giydirmiştim falan.
Şimdi bu tuvalet kağıdı kesiminden çok zekiyiz diye gecinenler, burada tanıdığım bazı kardeşlerim ile sanal seks falan yaptıktan sonra, sesli yazılı vb mesajlaşmalarla durduk yere benden söz edip, dostumun maşası olduğumu söylüyorlar. Tabi kardeşlerim de pot kırmıyor, olduğu gibi herşeyleri bana atmışlardı. Bunlar nedir demeye kalmadan dinlerken kahkaha attığım durumlardı. Öyle şeyler deniliyor ki sanki tanışmışız abooo neler neler varmış da benim benden haberim yokmuş falan, sanki ben bişey yapsam etsem konussam VS, çekiniyorum gibi falan trajikomik işte bayağı gülmüştüm ama 😂😂😂bu geldi aklıma şimdilik 😂yani allahaşkına şu zavallıları atmayın bana diyordum gülüyoruz hallerine günaha giriyoruz gereksiz gereksiz 😂😂😂😂olaya bak : Ben Maşa🤣🤣🤣
Sürekli birilerine yakıştırıp sevgili olduğumuzu ima ediyorlardı. En absürt dedikodular bu sitedeki insanların kafasından türüyor, gizli üyelerin beni arkadaşça konuştuğum insanlarla etiketleyip soru açmaları cabası.
Herkesten uzaklaştığın an dedikoduların odak noktası olmaktan çıkıyorsun. Bunu anladığımdan beri herkesle aramda büyük bir mesafe var. Bir yerden sonra bırakıyorlar. Önemseme 🌸
Herkesten uzaklaşmam değil ki mesele. Bazılarının zorunda gidiyor diye kimseden uzaklaşmam ben. Zaten genelde muhatap olmadığım insanların yaptığı bir şey bu. Ama önemsemiyorum 😌🌷
Ben evliymişim bana sormayıp gidip aileme asabi evli mi diye soran millet var burada. He evliyim evli çocukta varmış haberim yok. Bunların olmayan beynine cidden etmek istiyorum. Herkesi kendileri gibi görmeleri yok mu? Bitiyorum valla sallayın sallayın, hakkında çok konuşulmak demek bunu gerektirir zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Burada Moderatör olmak isteyenlere yardım ettiğimde Novel ile yattın öyle moderatör oldun dedikodusunu duyduğumda aşırı üzülmüştüm. Be aptallar yönetim karar veriyor buna yönetimdekiler ile mi yatmış oluyor o zaman da.
Saçma değil ama traji komik şimdi ben unideyken bir çocuktan hoşlanıyordum o zaman da kiloluyum bu çocuk bana bakmaz aşkimi kendi içimde yasiyim. diyordum ben bu çocuğa Emine lakabını koydum o zaman da Instagram açmışım tüm okul ekli neyse hikayelerime emine seni çok seviyorum emine her şeyim filan diye yazip atıyorum neyse işte amfiye gircektim bir gün kızlar kenara çekip saygı duyuyoruz merak etme sadece merak ettik lezbiyen misin dediler 😄😄😄
Bir çok konuda bilgili olduğumdan dolayı arkamdan cok bilmiş diyorlar. Her konuda çözüm üretince bunları duymaz oldum artık. Kapağın sesi kulaklarında cınlıyor suanda diyenlerin.
En İyi Cevap