Kendinize mi vakit ayırıyorsunuz yoksa başkalarına mi?
Hep ilgi mi beklersiniz yoksa kendi kendinize yeter misiniz?
İçinizdeki çocuk yaşıyor mu?
Gibi bir çok soru barındırıyor, kim nasıl bir anlam çıkarmak istiyor ise öyle cevaplayabilir..

Kendinize mi vakit ayırıyorsunuz yoksa başkalarına mi?
Hep ilgi mi beklersiniz yoksa kendi kendinize yeter misiniz?
İçinizdeki çocuk yaşıyor mu?
Gibi bir çok soru barındırıyor, kim nasıl bir anlam çıkarmak istiyor ise öyle cevaplayabilir..

Benim kendimle ilişkim her zaman çok iyi. çünkü kendimi seviyorum ve kendimi her zaman anlıyorum bu yüzde de sorun yaşamıyorum hiç bir zaman. bence zaten insan kendini sevmeli
Aynen öyle insan önce kendini sevmeli..
benim ruh halim birçok etkene bağlı olarak çok ciddi değişiyor ve dolayısıyla kendimle olan ilişkimde de bazı aksaklıklar meydana geliyor.
mesela depresifleştiğim de kendimi kendim gibi hissetmiyorum, çok daha uzak, çok daha ayrı bu bedenden. ben benmişim gibi değilmiş sanki. bazen çok keyifli olunca da tanıyamıyorum.
genel olarak kendimi tanıyamıyorum. birçok ben var gibi. kendimi kendime en çok hiç konuşmadığım zamanlarda hissediyordum. dış dünyadan tamamen kopuk, içimde konuşurken sadece.
İçimizde birden çok ben olabilir, bunlarla birlikte yaşayabilir ve farklı bakış açılarıyla bakarak olayları incelemen çok daha net olur. Burada atlamaman gereken senin özünün nasıl olduğu ve bunun oturması gerektirigidir. İçindeki ben ler ile iyi anlaş ortak fikir çıkar ortaya
Kendimle mükemmel bir ilişki halindeyiz. Hatta kendimle evliyim :D bir de bebelerimiz var inat, aşk ve neşe. İçimdeki çocuğu öldürmeye, susturmaya kimsenin gücü yetmez.
Beklediğim güzel bir yorum 👍((: kendinle hep mükemmel ilişkin olması dileğiyle.. Çocuğu öldürmeye teşebbüs edenleri, her zaman geç kalmadan vur ((:
:) teşekkür ederim.. vururum valla billah
Eic için teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Teşekkür ederim nunem 😃
İyi galiba, içimdeki çocuk yaşıyor ama insanların iyiliğini istediğimden bazen çok kırılıyorum
Amaaan neyse sizin kendinizle nasıl bir ilişkiniz var
Hak eden insanla hak etmeyen insanı iyi ayırt etmek gerekiyor, hak etmeyen kırar.. Hak edene geldiğinde senin onu düşündüğünden çok daha fazla seni düşünür ve sonucu huzur olur. Tabi istisnai durumlar hariç.
Benim kendimle ilişkim iyi bazen yanlışlarımı katı bir şekilde yargılasamda karakterimi kabulleniyorum, sorun etmiyorum 😊
En azından farkındasınız bu da iyi bir şey
Sağlık olsun
Evet 😊👍
Cevap
4Cevap
Vallaha kendi kendime yetrrim çok şükur kimseden bir ilgi ya da bir şey beklemem mesela morelim bozuk oldugu zamanlarda açarim bir oyun havasi keyfime bakarim 😄
Güzel bir motivasyon 😄
Tabiki keyfine bakacaksin bu hayatta bugun varsin yarin yoksun 3 günluk dunya dertleri kafana takip kendine zarar vermek yerine ac bir muzik hayatin eglencesinde kaybol 😄
Doğru diyorsun, müzik ruha güzel terapi yapar ((:
Aynen öylee
Gayet memnunum, hiçbir sorunum yok kendimle...
Önce kendini sevmek, en önemlisi👍
Gayet sakin ve uzlaşmalı bir ilişkimiz va
Gayet ideal 👍
Samimi, güzel, ihtiraslı ve şizofrenik bir ilişki var.
Doruklarda yaşanan bir ilişki, gayet iyi 👍
İyi geçinmeye çalışıyorum
Hem iyi geçen hem sev..
İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var:)
Her zaman öyle oluyor, maalesef ((:
Arada zıtlaşır arada severim kendimi.
😄👍 O zıtlaşmalarda tuzu biberi..
Kendimi manita gibi görüp yükselesim geldi 😂
İyi güldüm bro 😄😄
Devamlı olsun bro
Cümlemizin
Kendimi seviyorum ve iyi davranıyorum.