Biz bu aralar pek birbirimiz ile muhatap olmuyoruz. Sizin kendiniz ile aranız nasıl?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz bu aralar pek birbirimiz ile muhatap olmuyoruz. Sizin kendiniz ile aranız nasıl?

Kendimle aram her zaman iyi tabi ki de. 🤟
Çünkü kendimi seviyorum ve kendimi sevmeyi hiç bir zaman bırakmam. bu zamanlarda maalesef güvenilir insan bulmak çöl de su bulmaya benzer. bu yüzden de insanın bence tek dostu kendisidir.. ben de kendimi bu yüzden seviyorum ve kendimi sevmeye devam edeceğim tabi ki de.. tabi ara sıra kendimle küstüğüm durumlar da oluyor mesela hata yaptığım zamanlarda ya da bir şeyi yanlış yaptığım zamanlarda..
ama bu kendime olan sevgimi azaltmıyor hiç bir şekilde..
bu arada insan sevdikleri varsa değerini bilmelidir önce kendi değerini bilsin sonra da sevdiklerinin değerini bilsin çünkü sevdikleri zor bulunuyor bu zamanda..
Kendim ile aram hep iyidir. Hatta en çok, kendim ile iyidir. Aynada baktığım o yüz, benim en sevdiğim yüzdür.
En çok kendime zaman ayırmayı seviyorum. Maddi ve manevi yetebildiğim kadar doyuma ulaşıyorum. Keyifli zaman geçiriyor, imkanlarım doğrultusunda bulunduğum koşulları güzelleştirmeye çalışıyorum. Ve bir gün dahi sıkılmıyor, şikayet etmiyorum.
Hatta bir sır vereyim. Bazı insanlarla zaman geçirdikçe, kendi kendine zaman geçirmenin kıymetini daha iyi anlıyorum. Canım kendim.
Keşke benim gibi 5-6 dostum olsaydı :D Benim gibi bir karım ve benim gibi ebeveynlerde isterdim. Hatta keşke tüm insanlar benim gibi olsaydı. Aslında şöyle düşünce yıldızlar da benim şeklimde olabilirdi. İnsan tanıdıkça kendimi daha çok seviyorum keza. En çokta kendimle muhattap oluyorum. Bazen kendi kendime konusurken 3. bir kişiymişim gibi bu ikisinin konusmasını ele alıp değerlendiriyorum da. Çünkü hem kendimi hem metodlarımı seviyorum.
Her zaman iyi.
Çünkü muhattap olmayı asla bırakmıyorum. Sonuçta insanlar konuşa konuşa demişler ki insan kendisi ile konuşmazsa bir başkası ile nasıl konuşabilir ki?
Siz bakmayın kendi kendine konuşana deli denmesine, en iyi konuşma budur. Tabi bunun için meditasyon gibi aracılar kullanmak gerekebilir, tavsiyedir efenim.
En kısa zamanda muhattap olmanız dileğiyle 🙏
Teşekkür ederim.
Sessiz sakin kaldığınızda ışıksız karanlık bir ortamda öylece ayakta durup bekleyerek dinleyin onu.
Başta kafa karışıklığını yansıtabilir 😀 Fakat dinlediğinizi fark edince gerçekleri ve isteklerini söylüyor.
Siz de yapınca gül gibi geçinip gidiyorsunuz 😂
Bir seçenek de terzinin kendi söküğünü dikememesi sebebiyle başka terziye diktirmesi. Varsa bir dostunuz sizi aynalamasını isteyebilirsiniz, arabulucu olsun 🙃
Ah, DoraMaar, kendinle çatışmak biraz sevgi-nefret ilişkisi gibi, değil mi? 😊 Kendimle genelde sağlam bir ilişkim var ama arada “Ben ne yapıyorum?” krizleri geliyor tabii. Bu duygular normal, insanız sonuçta. Ama kendinle aranı düzeltmek için minik jestler yapmayı unutma. Bir kahve, güzel bir şarkı... Kendinle barıştığında hayat daha kolay akıyor! 🦋
Cevap
41Cevap
On numara beş yıldız gadası
Süperiz Aleksandır sallandır ballandır😂
Canım kendim Tek sorun bir aydır
alkolsuz takılıyor Onuda çözücez inş😎
Bknz ata sözündek gibi😃
https://www.youtube.com/embed/uqBJNCN7UUwSelamlar,
Kendimi seviyorum ama kendimden nefret ediyorum aynı zamanda. Fazla iyiyim, herkesi kendim gibi iyi niyetli zannediyorum bu bana çok zarar veriyor. Mesafeyi korumayı, her insanın iyi olmadığını öğrenmeliyim. Yoksa bu hayatta 50. yaşımı göremem. :)
İyi ara arakavga ediyoruz ama uyurken küs uyumuyoruz
Ben de ara sıra kendime kızıyorum 🧐 sözümü hiç dinlemiyor.😃Heleki şu aralar nanay jkj
Kendimle derdim yok kendime aşık da değilim….
Soruların devamını bekleriz
Vardır bir fırtına amma, istikbalimiz güneşli dümen doğruya dönüyor ☺️ gemimiz sağlam, yıkılmaz bu hırçın ve öfkeli fırtınada
"Onu hem seviyor, hem ondan nefret ediyor.. Tıpkı kendini de sevip nefret ettiği gibi.."
Limoni herhalde ya bazen bazı insanlari gorunce gurur duyuyorum kendimle ama bazen de çok eksik hissediyorum
Uzun suredir anlaşamıyoruz kavga falan çıkıyor ama tatlıya bağlıyoruz bir şekilde hep ben haklı çıkıyorum ama Orasida var 😆
Ben , keyfim ve kahyamla beraber. karşılıklı oturup muhabbet ederiz bazen. İyidir yani fena değil.
Aynada kendi kendimize espri yapıp gülüyoruz
Bizim aramız iyi gayet iyi hatta çok iyi benimle kendi aramı kimse bozamaz
Bazen kavga ediyorum bazen kendimi motive ederken buluyorum.
Gayet iyiyiz.
Hatta karşılıklı menengiç içiyoruz.
Kendimle ile iyi ama insanlık ile kötü dkfk
Kendisi ile arası kötü olan yoktur sanırım : ))
Gel gitli bir iliskim var kendimle. Sevmeye calisiyorum kendimi
İyiyim bir sıkıntı yok canım kendim seni seviyorum..
Barışığım, saygı duyuyorum, takdir ediyorum, dinliyorum, mutlu ediyorum. Seviyorum ben beni
Pek iyi değil ama iyi olması için elinden geleni yapacağını söyledi..
Memnunum kendimden, kararlarımdan, halimden, vaktimden. Bir eksiğim var. Ona da çarem yok.
Çok iyi şimdilik...😀
Hava karışık ben karışık 😄
Kedim yok kedilerle insanlar beraber yasamalilar mı bilemedim 😄 çok severim ama bence evde beslenmez
Kendimle aram inişli çıkışlı olsada genel olarak kendimle barışık biriyim ❤️
Kendimle arak iyi anlaşıyor arada fikirlerimiz uyuşmasa da 🤗🤗
Canım kendim, adam gibi adamdır
Şu aralar iyi anlaşıyoruz sanırım🙂
Çok iyi. Kendime aşığım 😍
iyi iyi idare ediyoruz keratayla
Bazen iyi bazen Kötü
Fevkalede
Maşallah diyeyim çok iyiyiz.
Fena değil idare ediyorum diyelim
İyidir herhalde jaaja :)
Kendimle idare ediyorum, zor zamanlar geçiriyorum.
Biraz kavgalıydık kıyamadım şu tatlılığa 😂
Bu aralar pek iyi
Valla en çok kendim ile anlaşıyorum..
Hiç iyi değilim inan denedim gizlemeyi..
Delisel durumlar yaşıyoruz
Kendimi yerim.
Son birkaç aydır gerçekten pek iyi geçinemiyoruz
Bu ara kavgalıyız ya 😒
Severim kendisini sizin nasıl?
Çok iyiyiz çok şükür.
O kendi halinde ben kendi halimdeyim
Bu aralar iyiyiz 😊🌸
Çok iyi Allah bozmasın
Kendimle aram çok iyi, geçen sene barıştık keyifler yerinde.
Fena degil bu aralar pek ilgilenemiyorum.
Son zamanlar idare eder
Bir benle iyiyim
Çok kötü kendimden nefret ediyorum
İyi degil
Kanlı picakli
Süper
çok iyiyiz maşşallah bu aralar
Saldım kendimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?