Kişilik & Karakter Kişilik özelliklerinden hangisini değiştirmek isterdin? enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenir misiniz Kişilik özelliklerinden hangisini değiştirmek isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hiç birini istemem çünkü hepsini seviyorum kendimde sevmediğim bir özellik yok 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Hepsi benim bir parçam o yüzden hiç birini değiştirmem.. 0 0 Yorumla
blackofangell Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sabırsızlık var bunu değiştirmek isterdimBir de vicdanımdan feragat edip vurdumduymaz olmak isterdim 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hem sosyalim hem çekingen. Şu çekingenliği değiştirmek isterdim. 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazen insanlara hakkettiğinden fazla değer verebiliyorum. Belki bunu değiştirirdim. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Utangaç çekingen içe dönük bir kişilik yapım var bu hiç değişmedi bu yüzden hayatta hep kaybettim bunu değiştirmek isterdim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sevince cok sevmek herşeyinle sevmek keşke dozunu ayarlabilsem 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. çabuk güvenme ve çabuk sinirlenme 1 0 Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Asla bir lafın altında kalmam. Çok insan kırıyorum 0 0 Yorumla
nickim_yoğğ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Patavatsızım biraz bu yüzden bazen kırıcı oluyorum 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hic birini 0 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Karamsar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç birini istemem çünkü hepsini seviyorum kendimde sevmediğim bir özellik yok
Hepsi benim bir parçam o yüzden hiç birini değiştirmem..
Sabırsızlık var bunu değiştirmek isterdim
Bir de vicdanımdan feragat edip vurdumduymaz olmak isterdim
Hem sosyalim hem çekingen. Şu çekingenliği değiştirmek isterdim.
Bazen insanlara hakkettiğinden fazla değer verebiliyorum. Belki bunu değiştirirdim.
Utangaç çekingen içe dönük bir kişilik yapım var bu hiç değişmedi bu yüzden hayatta hep kaybettim bunu değiştirmek isterdim
Sevince cok sevmek herşeyinle sevmek keşke dozunu ayarlabilsem
Sanırım biraz ön yargılıyım, bunu azaltmak isterdim
çabuk güvenme ve çabuk sinirlenme
Asla bir lafın altında kalmam. Çok insan kırıyorum
Kendimi suçlama özelliğim.
Patavatsızım biraz bu yüzden bazen kırıcı oluyorum
Bazen aceleci olabiliyorum
Hic birini
Trip ve kin
Kin.
Karamsar
Sinirrl
Sinir halim.
Çabuk alınıyorum bunu değiştirmek isterdim.
İnadım ve sinirim...
Hepsini 😀