İnsanlarla, onları samimi bir şekilde istediğimiz için ilişki kurabiliriz. Onların sevgisine ihtiyacımız olduğumuz için değil. Aşkı gerçekten istediğimiz için isteriz, içimizdeki problemlerden kaçmak için değil. Bunlara bakınca, kendimi nasıl özgür bırakcağımı düşünüyorum. Daha çok değişimin kendimi nasıl bulacağım konusunda tereddütleri var. Değişmesi gereken bu döngü mü yoksa ben miyim bilemiyorum.
Kıskanç biriyim. Sevdiğimi her şekilde kıskanırım ruh hastalığı derecesinde desem yalan olmaz ama her kıskançlığımı belli etmem karşımda ki insan korkabilir benden ya da illallah edebilir.
Sinirli bir insanım en ufak şeye sinirlenebiliyorum ve istemeden karşımda ki kişinin kalbini kırabiliyorum.
Bir de açken çok mutsuz, sinirli ve huysuz oluyorum bı özelliğimi değiştirebilsem ama bu zamana kadar böyleysem bundan sonra da böyle olur diye düşünüyorum.
İyi niyetim, başıma çok bela oldu.. Çok suistimal edildi, ama yine de memnunum çevreye bakınca o kadar kötü insanlar var ki.. İyiler hala var olmalı. Sadece herkese kanmasam iyi olcak 😅
Evet var kendimde değiştirmek istediğim çok şeyler var dış görünüş ve bilgi alanında kültürde konuşmada sohbet etmede ve diyalog kurmada daha çok ilerlemek ve farklı konularda öngörü oluşturmak vb