21 yaşındayım yaşadığım hayat beni depresyona sürüklüyor, annem babam imkanları olduğu halde çalışmıyor bana maddi destek sağlamıyor kendimi bildim bileli asosyal bir aileye sahibim hiçbir sosyal aktivite yapmıyorlar Kayseri gibi lanet bir ilde yaşıyorum şuana kadar hiç sevilmedim hiç arkadaşım yok obsesyon hastalığım var kendimi bırakıp tekrar başlayıp tekrar depresyona bırakıyorum ruhen bitik durumdayım yeteri kadar güzel değilim zeki değilim annemden babamdan zeka ve güzellik geni almadım neredeyse vücudumu hiç sevmiyorum sesimi hiç sevmiyorum canım, özgüvensiz, çirkin, yetersiz hissediyorum kimse beni değerli hissettirmedi hiç hayattan zevk almıyorum coğu duygularım hissetmiyorum cnssel olarakta hiçbirsey hissetmiyorum nasıl evleneceğim bilmiyorum bu konular önemli çünkü ben hissizin tekiyim o kadar bunalımdayım ki burgün intihar haberim televizyonda yayınlanacak diye korkuyorum, iş bulamıyorum, ruhum daralıyor, ibadet etsemde sorunlarım düzelmiyor allahım neden böyle bir hastalık vermiş bana anlayamıyorum (kendini ruhen bırakma ve takıntı) zaten islamdaki kadınları kapatması, ve allahın insanları cehennemde yakmayı vaad etmesi aşırı hemde çook aşırı saçma geliyor sorguyorum allahım neden beni görmezden geliyor neden vücuduma böyle bir his vermişte kendimi bırakıp ağır depresyona giriyorum diye cevap bulamıyorum sanırım hiçbir zaman bana yardım etmeyecek ve beni hiçe sayacak hastalığımın sebebi hâlâ bulunamadı kimse bana dua oku namaz kıl geçer demesin olmuyor bu hastalık beni engelliyor allahım ise bu hastalıkla beni tek bırakıyor hayattan gram zevk almıyorum kendimi şu an ruhen bırakmış benden bu hastalığı asla almayacak küçükkende hatta 21 yıldır hastayım ruhen hep böyle dayanamıyorum artık kimsem yok kimse beni aramıyor, sevmiyor, cebimde 1 TL var, bitik durumdayım, evde umursanmıyorum sevgi nedir bilmem gösterende hiç olmadı
Sosyal hayatım yok, giyebileceğim güzel kıyafetlerim yok, arkadaşım hiç yok, şimdiye kadar kimseden şevkat görmedim artık son anlarımı yaşıyorum.
Sosyal hayatım yok, giyebileceğim güzel kıyafetlerim yok, arkadaşım hiç yok, şimdiye kadar kimseden şevkat görmedim artık son anlarımı yaşıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer