Hep genç kalmayı isterdim. Ama yaşlanınca güzelliğimin doğurganlığımın gitmesinden, insanların muamelesinden korkuyorum. Ve daha sağlıksız olucam ölüm yakın olacak. Genç yaşımda bunları düşünüyorum bu korkumu nasıl yenerim

Hep genç kalmayı isterdim. Ama yaşlanınca güzelliğimin doğurganlığımın gitmesinden, insanların muamelesinden korkuyorum. Ve daha sağlıksız olucam ölüm yakın olacak. Genç yaşımda bunları düşünüyorum bu korkumu nasıl yenerim

Er ya da geç olacak kırmızı hapta senin dediklerini der. Kadınlar bundan korkar der ama sen farkındasın bunların da gerçeklerle yüzleşebilirsin sanırım.
Yok ben onları saçma buluyorum sadece kadınlar değil erkekler de yaşlanıyo hatta daha fa beter oluyorlar. Hiç Bi yaşlı erkek çekici değil anca para için kullanırlar onları
Maalesef öyle olmuyor ama.
Zaten bu saçma şeyler psikolojimi bozuyor canım canım üreme üzerine konuşuluyor hayvan mıyız artık üreme kısıtlanmalı bunlar daha çok üretmeyi konuşıyo nüfus bu hızdayken gerek yok kırmızı hapa kendileri genç istiyo yaşlı tiplerine bakmadan sinirimi bozan bu onlar yüzünden takıyom
Öyle oluyor para için birlikte oluyorlar parası yoksa hiç Bi yaşlı çekici değil yaşlılık erkeklere de işliyor canım.
Tamam da o genç dediklerinin çoğu da normalde içgüdüsel olarak o erkekleri istiyor.
Para bir güçtür o yaşlı dediğin adamlarda maskülenite var. Daha birçok şey var.
Herkesin yaşlanması kaçınılmazdır. Yaşlanmak, doğal bir süreçtir ve her yaş dönemi kendine özgü güzellikleri ve deneyimleri içerir. Kendinize gerçekçi beklentiler belirleyerek, yaşlanmayı bir kabul süreci olarak görmek ve bu dönemde kendinizi keşfetmek önemlidir. Sağlıklı yaşam tarzı tercihleri yapmak, yaşlanma sürecinde fiziksel ve zihinsel sağlığınızı korumanıza yardımcı olabilir. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz, yeterli uyku ve stres yönetimi gibi unsurlara özen göstermek yaşlanmanın etkilerini azaltabilir. Yaşlanmak, yeni fırsatlar ve deneyimlerin kapılarını açabilir. Kendinizi geliştirmek, ilgi alanlarınıza zaman ayırmak, yeni hobiler edinmek ve öğrenmeye devam etmek yaşamınızı zenginleştirebilir. Yaşlanma sürecini kabullenmek ve kendinizi sevmek önemlidir. Kendinize değer verme, özsaygıyı geliştirme ve yaşlanmanın getirdiği değişiklikleri olumlu bir bakış açısıyla karşılama konusunda çalışmak, yaşlanma korkusunu azaltabilir. Yaşlanma konusunda endişelerinizi paylaşmak ve destek almak önemlidir. Aile üyeleri, arkadaşlar veya bir destek grubu ile konuşmak, duygularınızı ifade etmek ve benzer deneyimlere sahip insanlarla bağlantı kurmak size destek sağlayabilir.
Ay çok güzel yazmışsınız bazı mallar neler diyo redpill falan çıktı. Yok 35 yaşında değeri düşermiş falan ay okuduklarım etkiliyo son günlerde beni
Teşekkürler boş verin öyle boş insanları dinlemeyin yani. iyi hissedin kendinizi her zaman
Hepimiz insanız, yaşlanmanın oldukça doğal bir süreç olduğunu ve bununda güzellikleri olduğunu bilmelisin, hayatımızda yaşadığımız her bir dönemin farklı güzellikleri var. şu an yaşlı değilsin ve şuanına odaklanarak geçir zamanını, botox falan yaptırarak önlemler alabilirsin dış görünüşün hakkında endişeleniyorsan ama inan bana kadınlar biraz daha zaman aldıkça daha olgun ve daha farklı bir güzelliğe sahip oluyor. Önemli olan senin kendini sevmem.
Aynen ne varsa yapacam tüm botox cart curt bakımı eksik etmem sporu hatta yumurtalarımı bile dondururum dmdmsödmsödööd
Cevap
7Cevap
Korkuyor olman normal. Korku doğal bir duygu. Geçecektir
Bunları düşünerek korktuğun şeye erkek ulaşıcaksın erken yaşlanarak dkfj
daha dün askerden geliyordum yaş 37 olmuş bunun kaçışı asla yok. önemli olan sağlık
bolca seks yap ama çocuk doğurma 😂
bu skintiya girme iyi degil yas kac?
18
Neden
Yazdım nedenleri
Çok yaşa ozmn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?