Yaşlanmaktan çok korkmaya başladım bunu nasıl atlatırım?

merhaba 19 yaşındayım ve 18 yaşına girene kadar fazla mutlu ve neşeli bir insandım. yapım gereyi bir şeyleri fazla kafaya takan veya üzülen bir insan olmadım ancak 18'e girdikten sonra kendimce ağır bir depresyonla tanıştım o dönemde hiö bir şeyden keyif almayan mutsuz ve herşeyi anlamsız gören bir insana dönüşmüştüm Allah'tan bu fazla uzun sürmedi ve son 4-5 aydır yine kendime geldim yine eskisi gibi neşeli ve hayat dolu bir insana dönüştüm ve bu yaşlarımı yaşamayı genç olmayı kafama göre davranmayı iş ve çocuk stresi olmadan yaşamayı sosyal bir insan olmayı fazlası ile seviyorum evlenmek istemiyorum. ancak biliyorum ki bir yerden sonra arkadaşlarım evlenecek yuva kuracak ve herkes kendi köşesine çekilecek. bu beni çok korkutmaya başladı ben bu yaşlarımı seviyorum ve ilerideki yaşlarımı sevebilir miyim bilmiyorum. aile stresi çocuk stresi iş stresini kaldırabilir miyim bilmiyorum. bu korku bu gece içime oturdu. anı yaşmayı tercih eden bir insanım ancak ister istemez gelecek kaygısı çekiyorum. yaşlanmaktan ziyade yalnız kalmaktan çok korkuyorum ileridede bir sürü arkadaşım eşim dostum olsun yine gençmişiz gibi eğlenebilelim istiyorum ama bakınca bir yaştan sonra eğlence kavramı insanlarda çok değişiyor ve ben bu korkuyu nasıl yenebileceğim hakkında en ufak bir fikrim yok (lütfen karamsar cevaplar vermeyin ancak açık görüşünüzü dile getirmenizi isterim)

Yaşlanmaktan çok korkmaya başladım bunu nasıl atlatırım?