Kış
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sonbahar olurdu bence. Sonbahar gibi belli belirsiz karşı cins, bir bakıyorum sıcak, bir bakıyorum soğuk, bir bakıyorum yağmurlu, bir bakıyorum güneşli. Sonbahar gibidir karşı cins, belki de bu söylemimle hemcinslerimi de tarif ediyor olabilirim, aslında sonbahar mevsimine daha çok kadınlar benziyor ya, kadınlar duygusal olduğu için fevridir, daha çok kadınlar benziyor bence sonbahara lakin erkeklerden de sonbahar mevsimi gibi olanlar var, sonbahar diyorum ben. Bazı erkekler var ki;sonbahar mevsimi gibi kadının yapraklarını döküyor, bazı erkekler de tıpkı ilkbahar mevsimi gibi kadını tazeler, kadının ruhunda çiçek açtırıyor. Çoğu erkek hayırsız olduğu için kadını tüketiyor, enerjisini emiyor, solduruyor, bu bakımdan da sonbahar mevsimine benzetiyorum karşı cinsi
ilkbahar kesinlikle, dengesiz ve bir sıcak bir soğuk hashjfksasdhdfa sadece erkekler böyle değil gerçi kızlarda da var böyleleri ama aklıma ilk bu cevap geldi valla benim. düzgün kişi bulmakla alakalı, daha çok kişilik meselesi olsa da erkeklerin en sık uyguladığı taktikler arasında şu bir sıcak bir soğuk olayı. böyle çocukça oyunlara başvurmayan aklı başında erkekler ise nadir
Kimse tanıdığın gibi kalmıyor, bir gün bakıyorsun sıcacık, bir gün bakıyorsun buz gibi, insanlar da değişir, mevsimler gibi.
Kafasına göre sabah kiş, öğlen yaz, akşam sonbahar tüm dengen bozulsun sonra
Karşı cins benim için bir mevsim olsaydı kesinlikle son bahar olabilirdi ya da kış mevsimi olurdu çünkü benim en sevdiğim mevsim son bahar mesela hiç sevgilim olmadığı için kendimi sürekli son baharda ağaçlarda düşen o yapraklar gibi hissediyorum rüzgarda savruluyorum gibi sanki ya da mesela git gide duygularım bitiyormuş gibi. kızlar da son bahar olurdu çünkü benim bu şekilde hissetme nedenim de yine karşı cins açıkçası. yani sevgiyi bulamadığım için bu şekilde hissediyorum.
Cevap
14Cevap
Kış kalır bana aman benden uzak olsunlar bir zahmet.
Olur***
Karşı cinsi bilmem ama sen tropikal gibi olurdun. Sabah yağmurlu öğlen sıcak 😄
Ben yaz gibiyim, o da kış olsun.. sıcakla soğuğu çarpıştıralım..🙃
Karşı cinsle hiç bahar yaşamadım🌸🌺🌼, günlük güneşlikte olmadim.. Hep dolu, fırtına, yağmur, şimşek gördük demek ki erkekler kış
Herkesin farklı bir karakteri, huyu, enerjisi, bakış açısı, görüntüsü vs var. Kimi kış, kimi yaz, bahar vs’dir.
Bir taraf neyse diğer taraf da tam tersi olmalı yoksa bu hayat çekilmez. Zaten mevsimler de sapıttı iyice ne kış var ne yaz
Kış.. karlar yağar kartopu gibi dertler büyür büyür çığ olurdu.. sonra kış Güneşi açar acılar tasalar eriyip giderdi..
Bence kadınlar kesinlikle bir mevsim olsaydı ilkbahar olurlardı çünkü kadınlar bir bakarsın adamı serinletir bir bakarsın yakar 😀
Kadınlar kış erkekler ilkbahar demiş çoğunlukla. diyeceğim bu kadar :)
Ben kışsam onlar yaz olurdu
Bana o kadar ters yani
Yaz olsun, ben de yaz gibi hissediyorum kendimi. Hem mevsimlerden yazı çok severim.
Her mevsim ilk zamanlar İlkbahar sonra yaz sonra soğukluk olursa kış ılıman dönem sonbahar
Ben Kış Adamı olduğum için onun da Kış Kadını olmasını isterdim
Yaz olurdu, bakınca içini yakar insanın 😀😀
Kış 😏
Bunu hiç düşünmedim ama kış olurdu..
Ben yazım ama o kış gibi
Fark etmiyor ki her mevsim olabilir
İlkbahar demeyen erkek cindir
Kış olabilir sanırım
İlkbahar diyorum
Yaz mevsimi
Kış olurdu
Sonbahar