Sonbahar
İlkbahar
Yaz
Kış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kış mevsiminde yaşamayı isterdim. Sıcağı sevmem. Bahar aylarında da yanıyor musun, üşüyor musun belli değil. Yani bir türlü ortasını bulamıyorsun... Bu yüzden kış mevsimi adeta beni yansıtıyor diyebilirim.
Son bahar kesinlikle. çünkü son bahar mevsimini çok seviyorum, yağmur yağması havanın serin ve rüzgarlı olması. bir yandan da çok sıcak veya çok sıcak olmaması güzel benim için. yazı pek sevmem çok sıcak olduğu için. ama yaz da güzeldir özellikle hava çok sıcakken buzlu kahve içmek gibisi yoktur benim için. ilk baharı da severim hata yaz aylarından daha çok seviyorum böyle yeni açmış çiçeklerin kokusu içimde heyecan uyandırıyor. kış ayını ise pek sevmem. sadece ve kar yağdığı zaman harika oluyor ama kar yokken kış ayı biraz sıkıcı geçer ve sık hasta olurum. kesin bir mevsim seçseydim bu son bahar olurdu
İlkbahar.
Doğanın, HAYY (cc) isminin tecellisi ile yeniden hayat bulmasını görmek muazzam.
Hem çoğu mevsimin geçişi de vardır ilkbaharda. Bir gün kış gibi üşütürken, bir gün rüzgarla, fırtınayla savurur. Ertesi gün bir bakmışsınız ortalık günlük güneşlik.
Kesinlikle ilkbahar
Cevap
68Cevap
Şu görsellerin güzelliğine bakk ışınlanamiyor muyuz oralara.
Her mevsimin apayri güzelliği var lakin sürekli yaşamak için ilkbahar ideal gibi duruyor
Kesinlikle sonbaharda yaşamak isterdim. Canda Erçetin'in de dediği gibi "en sevdiğim sarı sonbahar."
Kesinlikle yaz olur, deniz kum güneş şezlong soguk içecekler ohh misss hayat daha güzel olur.
Sonbahar. Seviyorum kapalı, sisli, yağmurlu havaları...
Geçen ay gelmişti benzer soru 😃
Sonbaharıda severim huzur için sonbahar
Her sonbahar gelişinde
sarı sarı yapraklar
Kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma
İlk baharıda çok severim ama çok sinek polen oluyor aşık olmak için ilkbahar
Kışı kar olursa seviyorum ama İzmir kara yabancı... kayak için kış
Yazı belli sıcaklığı geçmedikçe seviyorum 😅 rahat yüzmek için yaz
İlk bahar olurdu; herşeyin tekrardan yenilenmesi.. kuşların ötüşü, huzur veren esintili rüzgar kır çiçek kokusu... gözyüzünün mavisii, güneş, yaşlı teyzelerin sana bön bön bakması gibi...🤭😂
Kuş cıvıltıları, yüzünü ısıtan ılık hava, sabah aydınlıkta işe/okula gitmek, çiçeklerin açmaya başladığı, arada kendini gösteren yağmurla keyif, ne çok sıcak ne çok soğuk havanın mükemmelliği... İlkbahar 🌺🌼🌷
Yaz mevsimi..
İnsanın gençliği gibi cıvıl cıvıl.. Her şeyin en verimli ve maksimum seviyede olduğu dönem.. Ama Ankara 'nın yazı gibi olacak..
Sabahları sıcak ve nemsiz, akşamları serin..
Sonbahar. Ne çok sıcak ne çok soğuk. İlkbahar değil de sonbahar olmasının sebebi ise havadaki burukluk kışa girmek istemiyor gibi bi hali var.. ilkbahar gibi yaza girim diye yırtınmıyor. O yüzden sonbahar
Sonbahar olurdu o mevsim. Hem çok seviyorum hem de ne çok soğuk havaya ne de çok sıcak havaya gelebiliyorum. Ama hafif serinlik olan havalar tam benlik.
Terlemiyorum, üşümüyorum ve o serin esintiye bayılıyorum.🍂🍁 O kapalı havada binaların üzerine düşen azıcık güneş ışığını, yağmurda ıslanmış ağaçları, ağaçtan düşen su damlalarını seviyorum.🧡
Ben genelde Yaz mevsiminde yaşamak isterdim ama böyle Haziran Temmuz Ağustos sıcakları değil Mayıs Eylül Ekim ayındaki mevsim gibi mevsim olmasını isterdim.
İlkbahar çünkü yaz çok bunaltıcı oluyor gündüzleri sıcak yüzünden dışarıya çıkmamayı tercih ediyorum mecbur kalmadıkça kış olduğunda çok üşüyorum hasta oluyorum hasta olmayı sevmiyorum kendime dikkat edemiyorum pek sonbahar da kapalı koyu hava olduğunda içim sıkılıyor ilkbahar bana harika hissettiriyor kendimi dışarıya atmak sosyalleşmek istiyorum neşe enerji veriyor
Kışı seçerdim, her yerin gözlerimi kamaştırmasına ve lapa lapa yağın kafama konmasına bayılıyorum. Kışlar dışarı çıkabilmek için can atan bir ev kedisine dönüşüyorum.
İlkbahar: kuşlar, çiçekler, yazın habercisi, kışın sonu iki mevsimi biraz biraz barındıran ışıl ışıl şen bir mevsim
Ben yaz insaniyim kesinlikle yaz olurdu güneş göremeyince bile depresyona giriyorum ilkbaharda çok seviyorum ama artık bu mevsim yaşanmıyor direkt yaza geçiyoruz Bir kış bir yaz var eskiden ilkbahar ve sonbahar
Herşeyin yeni başlangıcı gibi geliyor otlar yeşeriyor çiçekler açıyor hava yumusuyor pozitif enerji oluyor etraf yenilenmiş hissi
İlkbahar diyenlerin alerjisi yok sanırım.
Abi korkunc sonsuza dek polen alerjisi vmsmzkxkkd
İlk bahar çocuguyum, ilk bahar güzel orada yaşarım. Hem meyveler yeni oluyor. Can erik yerim bol bol 😀😀
Ben kış seviyorum, yaz sıcaklarına jiç tahammülüm yok
Ömür boyu olacaksa ilkbahar olsun ki ikisinin ortasını bulalım
Bahar olabilir. Yazın çok sıcak oluyor. Kışın çok soğuk, ama bahar tam arası hem sıcak hem soğuk 😄 ortaya karışık çerez gibi
İlkbaharda yaşamak isterdim. Beni daha enerjik ve mutlu hissettiriyor. Depresiflikten uzak durmak iyi olurdu
İlkbaharın tazeliğini ferahligini hicbiseye değişmem
kesinlikls ilkbahar 4 mevsim aynı anda yaşanıyor çünkü 🥳
İlkbahar benim mevsimim ılık yağmurların yağdığı havanın yakıcı sıcaklığından uzak
İlkbahar ya da sonbahar olurdu. Sanırım İlkbahar.
Selamlar🎉
İlkbahar sarar mısın ordan bana ama havada denize girilebilir olsun😂
3 Mevsimi Çok Severim
İlk Bahar
Son Bahar
Ve Kış
3 Olmassa Benim İçin Olmas
Sonbahar ve kışı da severim ama seçecek olursam ilkbahar
Yaz dedim fakat yalnızsam yaz. Başka insanlar olacaksa kışş
İlkbaharın enerjisi, yeniden doğuşuna ihtiyacım var bir sonbahar insanı olarak...
Kış en sevdiğim mevsim de 6 Şubat 2023'ten sonra gıcık aldım
Beni yaza alsınlar oradan çıkartmasınlar başka mevsime yaa mümkünse 😂
Tatil modunda takılmak güzel olabilirdi sürekli :D
İlkbahar ve sonbahar iki mevsimi seviyorum ben
Birini secmem gerekirse ilkbahar 🌼
Bu sıralar hangi anketi isaretlesem yoğunluk orada oluyor 😂😂
Sonbahar eylül ekim aylarında sabit kalayım ben
Yaz çok sıcak, kış çok soğuk, sonbahar çok karamsar... İlkbahar iyi
Sonbahar da doğduğumdan mıdır bilemiyorum çok severim sonbaharı. 🍂🍁☔
Sonbaharla ilkbahar arasnda kaldım ve ilkbahar i tercih ettim😅😅
Kışı seçerdim ben kesinlikle. Çok güneşli havaları sevmiyorum.
Ben tek mevsime sığmam aynı mevsimde 2 ay kalınca sıkılıyorum. 😀
Hiç düşünmeden ilkbaharı seçerim gerçekten kendimi en huzurlu hissettiğim mevsim.
tartışmasız ilkbahar ne çok sıcak ne soğuk yağmur da yagar güneş de açar
Kesssinlikle yaz olurdu
Yaz'a bayılıyorummm
Hem de Temmuzda doğdum😍
Sonbahar her şey var 😅😅
İlkbahar olsun
sanirim ilkbahar olurdu herseyin ortasiymis gibi bana cok iyi geliyor resmen huzur
İlkbahar fav mevsimim 🌸🐝
İlkbahar kuşlar cıvıl cıvıl mis çiçek kokusu her yer yeşillik göz alıcı.
İlkbaharın enerjisini seviyorum
Yeniden doğuş gibi
Resimdeki gibi ilkbahar ve yaz olursa neden olmasın sjsjsj
İlk baharın insana umut aşıladığını düşünen kesimdenim.
hafif sıcak, güneşin yakmadığı , ılık rüzgarın olduğu, arada hafif yağmurun da yağdığı bir mevsimde
Maalesef ülkemizde çok fazla evsiz var onların zor şartlarını daha sorlaştırmamak lazım.
İlkbahar diyorum ama bence insana mutlu olduğu heran mevsim bahar
Kardeşim şöyle anketler yaparken lütfen ‘hepsi’ de seçenekler arasında olsun. Hepsi diyorum 🙃
Bence ilkbahar ideal. ne soğuk ne çok sıcak. Ayriyeten mis gibi açan çicek kokuları heryerde miss
Sonbahar , çünkü krem sürüp rahat rahat dolaşabiliyorsun
İlk bahar çok renkli oluyor benim ağaç ve çiçek hobim var kendime küçük bi meyve bahçesi ve küçük bi çiçek bahçesi yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?